سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
استفاده از این روش به خودتان مربوط است و مسئولیتی متوجه من نخواهد بود:
ترتیب درگاه ها به ترتیب نصب پلاگین و ثبت در دیتابیس بستگی دارد.
شما می توانید با 2 تغییر ، ترتیب نمایش را به دست بگیرید
(هر دو مورد همزمان باید انجام شود ، جدا جواب نمی دهد)
1- ویرایش زمان ثبت شده در دیتابیس برای هر پلاگین >>> جدول پلاگین ، سطر مربوط به هر پلاگین ، قسمت زمان.
2- اضافه کردن کد خواندن ترتیبی از دیتابیس در فایل index.php که درگاهها را به ترتیب زمان نمایش دهد.
به این صورت هر سطری که زمان ثبت کمتری داشته باشد، بالاتر نمایش داده می شود.
عنصر زمان می تواند هر عنصر دیگری نیز باشد ، حتی می توانید ستون جدیدی به تمام اطلاعات این جدول اضافه کنید و از روی آن عملیات مرتب شدن را فراخوانی کنید.
موفق باشید.
پ.ن : کدهای مورد نیاز در این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
ویرایش توسط azaditafakor : November 6th, 2012 در ساعت 17:42
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
بله مشکل همینه این کاو میکنم ... از زیپ که بیرون میارم بخش ادمین فریر دیگه صفحه پلاگین ها رو نمیاره حتما باید پاکش کنم تا بیاد صفخه... شاید چون کد api رو وارد نکردم اینطوری میشه.... کد api رو چطوری میشه نصب کرد؟
ویرایش توسط felfel : November 5th, 2012 در ساعت 23:12
ویرایش توسط azaditafakor : November 6th, 2012 در ساعت 00:37
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
مورد 1 رو انجام دادم و زمانها رو نسیت به هم کم و زیاد کردم اما تغییری اعمال نشد...
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
با نقل قول بفرمایید که متوجه بشیم در جواب چه کسی است
اگر 2 موردی که من ذکر کردم باشد :
مورد 1 و 2 جدای از هم نیستند!
کدی که در پست قبلی
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
هم نوشته شده حتما باید اضافه شود.
مشکلات نصب و پاک کردن و ویرایش هم دیگر وجود نخواهد داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)