امروز که ایمیل زدیم جواب دادند گفتند جمعه هر هفته تسویه میکنه
امروز که ایمیل زدیم جواب دادند گفتند جمعه هر هفته تسویه میکنه
سلام.
مدیر مهرپی هستم. از نظرات دوستان بسیار ممنونم.
از دوستان عزیز خواهش می کنم هر مدرکی که جهت اثبات عدم پرداخت در مورد وب سایت مهر پی دارند ارائه کنند.
بنده مدیر اسبق سایت شتاب.بیز به مدت 2 سال هستم. در مدت این 2 سال تمامی تسویه حساب ها در کمتر از 24 ساعت با کارمزد 0 درصد انجام شد.
در خرداد 91 وب سایت به آقای احسان ملت واگزار شد. متاسفانه به دلیل برخی مشکلات فنی که در شتاب.بیز رخ داد، و درخواست های مکرر برخی مشتریان اسبق، مجددا درگاهی تحت عنوان مهرپی راه اندازی شد.
در سایت مهرپی نیز تمامی تسویه حساب ها نهایتا 2 روز کاری (به جز روزهای تعطیل) بعد از درخواست تسویه واریز می شود.
این موضوع از طریق تمام کاربران وب سایت قابل تحقیق می باشد.
از دوستانی که گفتند مبالغ واریز نمی شود، کلاه برداری است و .... خواهشمندیم مدارک مستدلی و یا حداقل نام کاربری پذیرنده ای که تسویه حساب نشده را اعلام کنند.
کلیه حقوق وب سایت مهرپی متعلق به شرکت فناوری اطلاعات توسعه مهر می باشد.
چنانچه سوال یا مشکلی داشتید در خدمت شما هستیم.
مدیریت : 0090.5377630594
ایمیل : info@mehrpay.ir
ویرایش توسط mehrpay : November 19th, 2012 در ساعت 14:45
از سرویس های مهر پی استفاده می کنیم و راضی هستیم
تصویه حساب ها هم حداکثر دو روز کاری زمان می بره
ممنون از خدماتتون ;-)
دوست عزیز در اون جریان تمام درگاه های ما بسته شد، اون زمان هم عرض کردیم خدمت شما، تسویه حساب از طرف بانک انجام نشد. درخواست تسویه حساب بیش از 60 درصد کاربران هم قبل از تسویه بانک نسویه شد که هیچ وقت از طرف بانک تسویه نشد و ما هم در این موضوع ضرر زیادی متحمل شدیم. تراکنش هایی هم که از طریق درگاه ملت برای برخی پذیرندگان انجام شده بود با توجه به آنی بودن تسویه حساب بانک ملت، به پذیرندگان پرداخت شد. در ضمن پنل کاربری هیچ پذیرنده قبل از انتقال سایت به آقای ملت از سیستم حذف نشده بود. و بعید می دانم آقای ملت هم پنلی را حذف کرده باشند!
اگر هدف ما چنین کاری بود 2 سال بدون کارمزد سرویس ارائه نمی کردیم. اگر کارمزد 2 سال رو با حداقل تراکنش هم محاسبه کنید مبلغ قابل توجهی هست.
به هر حال، چنانچه از 400 کاربر مهرپی که در طول 6 ماه گذشته تحقیق کنید، هیچ تسویه هیچ درخواستی بیش از 3 روز نبوده است. از بدو شروع سایت جدید تا کنون همچنان مشغول ارتقاء سیستم با توجه به نظرات کاربران هستیم.
در ضمن دوست عزیز مجددا عرض می کنم که اگر هدف ما چنین کاری بود 2 سال بدون کارمزد سرویس ارائه نمی کردیم. اگر کارمزد 2 سال رو با حداقل تراکنش هم محاسبه کنید مبلغ قابل توجهی هست.
اگر همچین هدفی هم داشتیم می توانستیم از چند روز قبل از بسته شدن درگاه ها، تسویه حساب ها را انجام ندهیم، کاربران شتاب آنقدری به سیستم اعتماد داشتند که اگر 10 روز هم از زمان تسویه می گذشت همچنان از درگاه استفاده می کردند. و یا حداقل می توانستیم بخشی از تسویه حساب هارا که همان روزی که درگاه ها بسته شدند واریز نکنیم که خود مبلغ قابل توجهی بود.
در سیستم همکاران نیز شاهد تاخیر یک ماهه بوده ایم. اما با این حال پذیرندگان همچنان با آن سیستم کار می کنند. ما نیز می توانستیم یک ماه تسویه حساب ها را عقب انداخته و بعد سایت را قطع کنیم با یک محاسبه سرانگشتی فکر کنم متوجه شوید مبلغ تسویه حساب ها و تراکنش های یک ماه بیش از 400 کاربر چه مبلغی می شود!
اگر هر پذیرنده روزی تنها 10000 تومان میزان تراکنش هایش می بود مجموع تراکنش های روزانه مبلغی در حدود 4000000 می شد که مجموع ماهانه آن 120000000 تومان می شد.
روال کاری ما در سیستم شتاب به گونه ای بود که تسویه حساب ها با اولویت مبلغ انجام می شد. ابتدا مبالغ بیشتر و سپس مبالغ کمتر واریز می شد. روزی که سیستم قطع شد تمامی تسویه حساب های مبلغ بالا انجام شده بودند تنها بخشی از تسویه حساب که مبلغ کمتری داشتند انجام نشدند که مجموع آنها حتی به 1 میلیون تومان هم نمی رسید!
اگر همچین قصدی داشتیم با 2 سال سابقه به یک میلیون تومان بسنده نمی کردیم. براحتی می توانستیم با یکصد برابر این مبلغ سایت را تعطیل کنیم. بارها و بارها پذیرندگان از ما می پرسیدند چرا کارمزد کسر نمی کنید؟ به ما پیشنهاد کسر کارمزد می دادند. اگر دو طول 2 سال فقط یک ماه 2% کارمزد کسر می کردیم درآمد یکماه چندین برابر تسویه حساب های انجام نشده می شد.
ویرایش توسط mehrpay : November 4th, 2012 در ساعت 19:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)