ببین دوست عزیز الان شرکت های زیادی هستند که نماد اعتماد دارند ولی حتی جواب دادن به تیکت 1 روز زمانبره ولی حتی یک شرکت که تازه هم تاسیس شده و نماد هم نداره هم کیفیت محصولاتش خوبه هم اینکه از نظر پشتیبانی قانع کننده هستن. پس نباید که عقل رو چشم انجام بده که دیدیم فلان شرکت نماد داره خیلی عالیه . همیشه سعی کنید قبل از خرید تحقیق کنید.
ببخشید میشه نماد اعتمادتون رو به ما نشون بدید ؟؟؟؟
چه جالب!منظورتون این هست از خود شما خرید کنن اینم روش تبلیغاتی جالبی هست
بیخود برای بالا بردن تعداد پست اسپم نزنید و جف سازی نکنید . ما خودمون نماد اعتماد رو گرفتیم و گفتم که برخی از شرکت هایی هم که نماد دارن نمیشه اعتماد کرد . ضمنا کلمه از خرید از ما یا اینکه ما بهتریم برده نشده و ذکر کردم که تحقیق کنن و به نماد فقط اعتماد نکنن . شما هم بی خودی پست نزن.
ویرایش توسط rezarostami : November 4th, 2012 در ساعت 11:46
اکثر کسانی که دارند میزبانی وب یا فروش سرور انجام میدن نماد اعتماد ندارند این درست نیست که بگیم کارشون مورد قبول نیست.خیلی ها در همین انجمن هستند که نماد اعتماد ندارند اما کارشون خیلی بهتر و مورد قبول تره
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
دوستان ممنون ازتون
ولی این تایپیک فقط برای مشخص شدن شرکت هایی هست که نماد اعتماد دارن
خوب نیست که به هم تیکه بپرونید و یا از هم دیگه ناراحت و دلخور بشید
نیازی به زدن تاپیک نیست
برید به آدرس زیر تمامی سایتها که نماد دارند اسمشون موجوده http://enamad.ir/ShopList.aspx
از بخش حوزه فعاليت خدمات مبتنی بر فناوری و... رو انتخاب کنید
نیازی به زدن تاپیک نیست
برید به آدرس زیر تمامی سایتها که نماد دارند اسمشون موجوده نماد اعتماد الكترونيكي - فروشگاه هاي داراي نماد
از بخش حوزه فعاليت خدمات مبتنی بر فناوری و... رو انتخاب کنید
تشکر بابت توضیحتان
اما خیلی ها از جمله خودم نمیدونستم و اگه اینجا تایپیک باشه بازدهی بالاتر میره