تست تمام شد .
تست تمام شد .
ویرایش توسط tizhost : May 30th, 2010 در ساعت 02:07
اگر دائمي هست ؟
برا سايت دانلود ميخوام
این سئو هاست دیگه چیه؟ میشه توضیح بدید؟ در ضمن آیا این نامحدود چه قدره؟ یعنی سرور شما سایتی با آمار خیلی بالا رو هم تحمل میکنه یا نه؟ مثلا اگر 100 گگی آپلودی توش بشه و هر دقیقه 3 گیگ دانلود باشه بازم تحمل داره یا نه باید وی پی اس گرفت؟
مشخصات یکی از سرورهای اختصاصی ما :
- Dual Nehalem CPUs (16 Hyperthreaded cores)
- Ram 16 000 MB
- CentOS Best Operation
- 1GB/Sec Server Speed
- Last Version Of Cpanel
میتونین قوانین سایت رو هم در داخل سایت بخونین
و این که SEO هاستینگ یعنی IP شما به صورتی است که موتور های جستوجو در آن فعالیت بالایی دارند و اینکه به شما پیج رنک را بسیار سریع میدهند .
لینک خرید هاست : میزبانی پیشرفته اقتصادی
لینک سایت : قویترین مرکز خدمات تحت وب در ایران | TizHost
پشتیبانی آنلاین : shamid202@yahoo.com
از تیزهاست عزیز بابت دادن پلان نامحدود به من متشکرم![]()
جالبه.. چیز عجیبیست ... والا با این سایتهایی که ایشون میگن میزبانی میکنند و این سرعتی که من از سایت خودشون دیدم فکر نکنم جز سرور خصوصی چیز دیگر داشته باشند.ریسلر نامحدود هم باشه اینقدر قدرتشو نداره.4 تا سایت درپیت بزارید ساپسنت میشی چه برسه میزبانی پی سی ول!ایشون ریسلر hostgator هستند در نتیجه قوانین این شرکت بر روی هاستینگ ایشون اعمال میشه.![]()
والا من احتياج نداشتم ولي برا تست زدم ميگفت كد رو استفاده كردي و نشد!
والا من تا جایی که در مورد seo مطالعه داشتم (2-3 تا کتاب + همکاری در پایان نامه یکی از دوستان) جایی ندیدم که گفته باشند ip ربطی به seo داره ....
این محدوده اطلاعات من بود . اگر تیزهاست عزیز لطف کنند و اطلاعات علمی خوب و فنی کافی در این مورد بدهند ، هم من ممنونشون میشوم هم فکر کنم اثباتی برای حرفشون خواهد بود .
حالا ایشون میخواد ضرر بزنه به مالش ؟ آی پی اختصاصی مفت میدید؟
جناب من گرفتم میخوام بدونم این دائمی هست یا ماهانه؟ ینی فقط یک ماه رایگانه؟ چون تو ایمیل که رسید نوشته بود monthly
اگه فقط یه ماه رایگانه که هیچ چی........
ای پی اختصاصی نیست ولی سایت های کمی رو میزبانی میکنه
این تخفیف هم برای یکدوره هستش
یعنی یکماه
ماه های بعدی شما میتونین با قیمت خیلی کم (4-8 هزار تومان در ماه) سرویستونو تمدید کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)