سلام
نرم افزار ایمیل مارکتینگ خوب کسی سراغ داره که یا تحت ویندوز باشه و یا قابل نصب بر روی هاست لینوکس در ضمن فارسی هم ساپورت کنه اگر پولی هم باشه ولی درست و حسابی باشه هم ایراد نداره معرفی کنید
ممنون
سلام
نرم افزار ایمیل مارکتینگ خوب کسی سراغ داره که یا تحت ویندوز باشه و یا قابل نصب بر روی هاست لینوکس در ضمن فارسی هم ساپورت کنه اگر پولی هم باشه ولی درست و حسابی باشه هم ایراد نداره معرفی کنید
ممنون
یه سیستم کامل میشناسم که میشه گفت از بهترین سیستم های ایمیل مارکتینگ هست .
لایسنس این سیستم 1500 تا 2000 دلار هستت به صورت کاملا پرایویت فقط فروش برای اعضای خاص باز هست . میشه گفت غیره قابل نال شدن هم میباشد .
نوشته شده با زبان php و دارای امکانات فراوان .
نمونه ی نصب شده هم موجود هست که زمان خرید میتونید ببینید
درود
قصد ارسال به ایمیل داخل فایل متنی دارین؟ مثل زیر؟
ex1@yahoo.com
ex2@yahoo.com
ex3@yahoo.com
اگر چنین طوری منظورتون هست من در خدمتم همچنین ماژول امکانات دیگه ای هم داره
Yahoo ID : hostsepehr
از سایتهایی مثل Pricing | MailChimp استفاده کنید به نطر من به صرفه تر و تضمینی تر باشدی نرم افزار زیاد مهم نیست مهم هاستی هست که شما از اونجا میخواید بفرستید یا سرور مجازی
درود
اصلا مهم نیست شما از نرم افزار استفاده کنید یا اسکریپت. مهم اینه که میل سرور قوی با آی پی های متعدد داشته باشید که دائم آی پی تغییر کنه و از آی پی های متفاوت میل ها ارسال بشن.
بهترین نرم افزار هم که به رایگان قابل دانلود هست و فارسی ساپورت می کنه و یورایشگر متنی مناسبی هم داره:
Super Email Deluxe
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
نرم افزار Advanced Emailer خوبه و من باهاش کار میکنم می تونین بصورت html یا ساده از طریق چند smtp و از طرف هر ایمیل آدرسی که بخواین ارسال داشته باشین و می تونین لیست ایمیلتون رو بصورت txt یا csv ایمپورت کنین .ولی توجه داشته باشین که برا ارسال شما به یه آدرس Smtp احتیاج دارین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)