-
December 26th, 2009, 20:21
عضو انجمن
پهنای باند رایگان پیشگامان
شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
-
-
December 26th, 2009 20:21
# ADS
-
December 26th, 2009, 20:38
عضو انجمن
پاسخ : پهنای باند رایگان پیشگامان

نوشته اصلی توسط
mehdi24
شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟

چرا داره! حداقل اصفهانش داره! همون 2 تا 6!
خودتون ببینید:
آیا اعتبار رایگان در سرویس خود دارید؟
بله، شما می توانید از ساعت 2 تا 6 صبح با همان نام کاربری و رمز عبور خود از اعتبار رایگان شبانه پیشگامان بدون محدودیت حجمی استفاده نمایید
پیشگامان نصف جهان - راهنمای انتخاب سرویس
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2009, 21:21
عضو دائم
کلا فکر کنم بیشتر جاها دارند..اندیشه سبز خزر گیلان از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و حساب نمیشه.سرعتشم که فضای هست و... ولی شبا چون خیلی ها میریزن و دانلود شروع میشه به خاطر همین رایگان بودن سرعتش به نصف میاد. یعنی اگر 512 داری سرعتش میشه 256 !
-
-
December 26th, 2009, 21:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
کلا فکر کنم بیشتر جاها دارند..اندیشه سبز خزر گیلان از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و حساب نمیشه.سرعتشم که فضای هست و... ولی شبا چون خیلی ها میریزن و دانلود شروع میشه به خاطر همین رایگان بودن سرعتش به نصف میاد. یعنی اگر 512 داری سرعتش میشه 256 !
شما کجای شمال هستی
اندیشه ترکونده
آخر سرعت
این crm هم همش باگ داره اشتباه کونتور میتدازه
هر ماه یه 5 - 10 گیگ خارج از برنامه دانلود می کنم ، شبانه هم که ترکونده
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
December 26th, 2009, 21:41
عضو جدید
-
-
December 26th, 2009, 21:58
عضو انجمن
من اینترنت 512 اندیشه سبز خزر ( رشت ) دارم
خیلی عجیبه شبا تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنم
فکر کردم از دستشون در رفته از یکی دو تا از بچه ها پرسیدم با 256
200 کیلوبایت بر ثانیه میکشن
من از 1 تا 6 صبح که رایگانه 7 - 8 تا فیلم دانلود میکنم
-
-
December 26th, 2009, 22:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kambiz18
شما کجای شمال هستی
اندیشه ترکونده
آخر سرعت
این crm هم همش باگ داره اشتباه کونتور میتدازه

هر ماه یه 5 - 10 گیگ خارج از برنامه دانلود می کنم ، شبانه هم که ترکونده
شما حتما مرکز شهر رشت هستی اینطوریه..ما انزلی هستیم.سرعت که گفتم آره واقعا بالاست. سایت های xx هم بدون هیچ چیزی باز میکنه
اما سرعت شبا میاد پایین و ای دی اس ال 512 سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه که کمه..دلیلش هم فقط همینی هست که مثل خودمون همه میشینن پای سیستم و فیلم و.. دانلود میکنند و پهنا رو سرویس میکنند.البته بعد ساعت 3 شب سرعت درست میشه چون همه میزن بخوابند.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
crm که نگو خودشو به زور نگه داشته.برو ببین آیپیش از کدوم سروره
آی پیش مال سرور ایرانه بعد ویس بگیری مشخصات کشور چین رو میده..کلا هنگیده شایدم ترکیده 
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iam
من اینترنت 512 اندیشه سبز خزر ( رشت ) دارم
خیلی عجیبه شبا تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنم
فکر کردم از دستشون در رفته از یکی دو تا از بچه ها پرسیدم با 256
200 کیلوبایت بر ثانیه میکشن
من از 1 تا 6 صبح که رایگانه 7 - 8 تا فیلم دانلود میکنم
پسر خوب مطمعنی؟ من خودم رو بکشم آخرش با 512 تا 100 کیلوبایته.. اما اینم بگم فکر کنم بستگی به تلفن محل هم داره.چون با دیال اپ همه قبلنا من خودم رو میکشتم 3 کیلوبایت آخرش بود اما بقیه راحت تا 5 یا 6 میکشیدند..
-
-
December 26th, 2009, 22:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
شما حتما مرکز شهر رشت هستی اینطوریه..ما انزلی هستیم.سرعت که گفتم آره واقعا بالاست. سایت های xx هم بدون هیچ چیزی باز میکنه

اما سرعت شبا میاد پایین و ای دی اس ال 512 سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه که کمه..دلیلش هم فقط همینی هست که مثل خودمون همه میشینن پای سیستم و فیلم و.. دانلود میکنند و پهنا رو سرویس میکنند.البته بعد ساعت 3 شب سرعت درست میشه چون همه میزن بخوابند.

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
crm که نگو خودشو به زور نگه داشته.برو ببین آیپیش از کدوم سروره

آی پیش مال سرور ایرانه بعد ویس بگیری مشخصات کشور چین رو میده..کلا هنگیده شایدم ترکیده

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
پسر خوب مطمعنی؟ من خودم رو بکشم آخرش با 512 تا 100 کیلوبایته.. اما اینم بگم فکر کنم بستگی به تلفن محل هم داره.چون با دیال اپ همه قبلنا من خودم رو میکشتم 3 کیلوبایت آخرش بود اما بقیه راحت تا 5 یا 6 میکشیدند..
مگ همیشه مطمئن نباشم
حتی تو pt هم دیدم بچه ها میگن تا 1.5 مگ دانلود میکنن
البته اینجا بر عکسه من روزا تا 200 کیلوبایت بیشتر نمیتونم دانلود کنم
شب از 1 به بعد تا 1.5 مگ هم دانلود میشه
ولی اینم بگما فقط سرعت دانلود اینقدر بالاست سرعت صفحه دیدن طبیعیه
-
-
December 26th, 2009, 22:50
من یه 512 کش رفتم از اسیاتک
روزا 40 تا دانلود میده
شبا 55
-
-
December 26th, 2009, 22:53
عضو دائم
رشت مقر اصلیشه.نمیدونم چه قدر ربت داره یا نه اما میگن هر چی به محلش نزدیکتر باشی سرعتت بالاتره.ما 40 کیلومتر از شما فاصلمونه و همینطور مخابرات خراب شده شهر انزلی!مطمعنن ایراد از همونه
-