سلام .
با اجازه از استارتر عزیز ،
بله توی کلاه برداری تایید میشن ....دوستان ، متاسفانه این تاپیک جایی برای تایید و تکذیب نیست . روال درست این هستش که کاربر از طریق درج Review اقدام به توضیح شرکت بکنه ، هم ظاهر بهتری داره هم مورد تایید هستش .تایید میشن.
اینجا تاپیک درخواست سرویس هستش و آفرها توضیح داده میشن .
البته رول به این صورت بوده که تایید رو چشم پوشی و تشکر و تکذیب ناخوشایند هست که کاری نداریم . در کل چنین پست هایی ( بخصوص تکذیب که بدون مدرک صحیح ، فقط مخرب هست ) فقط جنجالی میتونه باشه .
دوست عزیز ، اصول و منطق حرفه ای اجازه نوشتن چنین کلماتی رو نمیده در جایی که دوستان اکثراً دارای تحصیلات عالیه هستند و این ادبیات مورد نکوهش هستش ! بهتره در انتخاب کلمات دقت کنیم .:| مرد درست و حسابی با دهنش حرف میزنه
متاسفانه اینجا جای این صحبت ها نیست همون طور که در بالا عرض شد .زمانی که بیان و اکانت شما رو پاک کنن مدارکی هم باقی می مونه؟؟؟؟؟!!!
آقای مسعودی مورد تایید خیلی از دوستان و همکاران ازجمله خود بنده هستند و استاد ما . در چند مورد هم که بنده معرف ایشون به شخصی بودم تا الان مشکلی نداشتند و راضی بودند از سرویس دهی ایشون !
پس بهتره اگر احیاناً مشکلی هم وجود داره از طریق روش صحیح پیگیری بشه تا بشه روی صحبت شما مانور داد و حق دفاع برای ایشون محفوط باشه .
در حال حاظر اجازه راپورت خیلی از پست ها من جمله پست من وجود داره . بهتره پست های اضافه حذف یشه .
با تشکر از وقت انجمن .