با سلام
دوستان عزیز امیدوارم خوب و سلامت باشید
من اگر تو .nic ir یه دامین ثبت کنم تا سه روز کسی نمیتونه ثبت کنه تا پولشو بدم؟همچین امکانی داریم؟
با سلام
دوستان عزیز امیدوارم خوب و سلامت باشید
من اگر تو .nic ir یه دامین ثبت کنم تا سه روز کسی نمیتونه ثبت کنه تا پولشو بدم؟همچین امکانی داریم؟
بله سه روز هم بيشتره رزو ميشه تا تاييد بشه و.. و سپس پرداخت .
اين سيستم غلط وجود داره متاسفانه
فکر کنم 15 روز وقت میده ( اگه تغییر نداده باشه ) بعد از این مدت دیگه کسی که رزرو کرده نمیتونه ثبت کنه ....
بله . همونطور كه دوستان اشاره كردن وقتي يك دامنه رزرو ميشه حدود 10 تا 15 روز توي پنل صاحب امتياز دامنه ميمونه و اگه طي اين مدت تسويه حساب مالي انجام نشه ، دامنه از حساب كاربري خارج ميشه و به ليست دامنه هاي آزاد شده اضافه ميشه .
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
نميخوام تاپيك رو زياد از بحث اصليش منحرف كنم اما به نظر نمياد اين سيستم اونقدري هم كه شما ميگين غلط باشه . اين يك سياست كاري هست و نقاط ضعف و قوتي هم داره كه به نظر من محاسنش بيشتر از معايبش هست .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
قسمت اول پست شما تاييد ميشه اما در مورد قسمت دوم من تا حالا همچين چيزي نديدم . بارها براي من اتفاق افتاده كه دامنه رو پرداخت نكردم و از پنلم خارج شده اما مجددا خودم رزروش كردم![]()
دوست عزیز شما دامین را رزو میکنید و تا چند روز دامنه در اختبار شما می باشد و باید هزینه را پیداخت کنید تا دامین در مالکیت شما قرار بگیرید .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
به نظر من این هم امکان هست بسته به فرهنگ کسانی که استفاده می کنند
یک عده عقده دومین دارند و هرچی به ذهنشون خطور میکنه رزرو می کنند و باعث میشوند که دامنه های خوب پر بشه
اما نکته مثبت هم این هست که فرست برای پرداخت داده میشه
فكر كنم جواب شما رو دوستان توي پستهاي قبلي دادن اما بايد به اين نكته هم توجه داشت كه اكثر امكانات براي راحتي كار تعبيه شدن اما اين استفاده نادرست هست كه باعث ميشه مورد سوء اسفاده قرار بگيرن و بازدهي رو به جاي اينكه افزايش بدن ، كاهش بدن و بعضا عملا بازدهي رو نابود كنن .
در مورد اينكه اين مكان رزرو دامنه خوب هست يا نه قبلا بحثهايي شده كه نهايتا مثل بحث هاي ويندوز يا لينوكس ، وب دات نت يا سي شارپ دات نت ، پي اچ پي يا ا اس پي و . . . . بوده . ولي از نظر من ميشه ازش به عنوان يك ويژگي خوب نام برد هرچند كه گاها اينگونه نيست .
با تشكر از دوستان و صاحب تاپيك كه اين فرصت رو به من دادن
بايد خدمتتون عرض كنم كه برنامتون خيلي خوبه فقط اگه امكان داره يكمي وقتش رو بيشتر كنين![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)