-
November 1st, 2012, 22:25
پاسخ : آفر ویژه آنتی ویروس های اوجینال مخصوص همکاران عزیز
سلام و وقت بخیر
لطفا شرایط جهت خرید رو ارسال کنید ممنون میشم
اینترنت سیکیوریتی 2013 -3 کامپیوتر-یک سال : 38 هزار تومان
-
-
November 1st, 2012 22:25
# ADS
-
November 1st, 2012, 23:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
p30speed
آیا برگه جواز یا همان سند محصول رو هم میتونید ارائه بدید؟ lمثل عکس زیر
تصویر رو از کجا گرفتید فکر نمیکنم اصل باشه ( البته کلید رو نمیگم بلکه منظورم کارت هست ) کارت اصل اینه

به اسکرچش دقت کن اینی که شما دارید یا مال پخش نرم افزار های ایران هست ( مثل آواژنگ ) یا برای اصل نشون دادن کد هست البته من نمیگم کد اصل هست ولی بهتون اطمینان میدم تمام پک ها و یا کارت هایی که در ایران هستند پک اصل سازنده نیستند چون اصلا به صرفه نیست بیارند حداقل 15-20 دلار هزینه حملش میشه تازه مثلا از روسیه یا دوبی بیاد این ها همشون کد میگیرند و بعد خودشون براشون پک میسازند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
November 1st, 2012, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام
بنده از اینرنت جی پی ار اس استفاده میکنم با توجه به مشکل سرعت اینرنت چه نسخه رو پیشنهاد میدین برای آپدیت ها اینا مشکل نباشه و در کل چه نسخه ای امنیتش بیشتره
مکافی نمیدین

اویرا کاسپر اسکای لطفا شرایط برای ما هم بفرستین تقریبا 2 یا 3 میخوام فعلا اپدیت ها هم سبک باشن برام مهمه کلا یکی همه جوانبو برامون تشریح میکنه چون زود به زود ویندوز عوض میکنم اپدیت ها برام مشکل میشه
آیا کسی از دوستان از دوستمون خرید کرد بعد از خرید چطوری تو سایت طرف باید ریجستر کنیم و از سایت خودش برنامشو دانلود کنیم
با تشکر
آپدیت ها رو دقیقا نمیدونم چقدره ولی اون چیزی که یادم هست کسپر اینترنت سیکیوریتی اگه آخرین نسخه رو دانلود کنید حدودا 70 مگ آپدیت داره در کل من به شما بیت دیفندر اینترنت سیکیوریتی پیشنهاد میدم
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
November 1st, 2012, 23:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
نود 32 در بالا عرض کردم
سلام مشکلی ندارند نامحدود میتونید نگه دارید
-
-
November 1st, 2012, 23:42

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
آپدیت ها رو دقیقا نمیدونم چقدره ولی اون چیزی که یادم هست کسپر اینترنت سیکیوریتی اگه آخرین نسخه رو دانلود کنید حدودا 70 مگ آپدیت داره در کل من به شما بیت دیفندر اینترنت سیکیوریتی پیشنهاد میدم
با سلام اون خودشم زیاده و اپدیتاشم خیلی زیاده یه چیز سبک و قوی
بعد تو سایت ریحستر شد از خو سایت میتونیم بگیریم با ایران که مشکلی ندارن باطل شدن لایسنس اینا در صورت امکان یاهو ایدی پ.خ کنید
-
-
November 1st, 2012, 23:50

نوشته اصلی توسط
p30speed
با اجازه صاحب تایپیک دوست عزیز بهترین نسخه pur و اینترنت سکوریتی کسپر
سنگینه سیستم من ضعیف هست!
-
-
November 1st, 2012, 23:52
عضو انجمن
تمام لایسنس ها رجیستر میشند به نظر بنده شما بیت دیفندر رو دانلود کنید و یک نسخه 30 روزه تریال بگیرید و آپدیت کنید اگه مشکلی نداشتید من در خدمت هستم
-
-
November 1st, 2012, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abdolrahim
سنگینه سیستم من ضعیف هست!
مشخصات سیستم رو می فرمایید ؟
-
-
November 1st, 2012, 23:57
عضو انجمن
حد اقل سیستم مورد نیاز برای بیت دیفندر
Minimal system requirements :
Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1)
CPU: 800MHz processor
Memory (RAM): 1GB
-
-
November 1st, 2012, 23:58

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
مشخصات سیستم رو می فرمایید ؟
ram 2
cpu 3.6
hdd 300
هارد مشکل داره باید عوض بشه سیستم کند کار می کنه
-