این صحبت شما دقیقاً ایرانی بازی هستش .
هرکس سیاست های کاری خودش رو داره . حالا اگه سعید خرازی اسمش بود albert mashang بر فرض هم استرالیایی بود بی شک از نظر من شما می گفتید ایشون سیاست کاری خوبی دارند و از این صحبت ها ( از شناختی که روی جناب عالی و امیر ****** دارم این موضوع رو میگم).
اما به غیر از ایرانی بازی یک بازی دیگری هم داریم به نام عقده ای بازی .
نمونه:
worldstream و OVH و Hetzner
به هر دلیلی 2 روز پرداخت اینور اونور بشه سرور شما کلاً terminate و هیچ چیزی هم قابل بازیابی نیست .
جال در xlhost:
دوستی از من سرور گرفته بود که اتفاقاً سرور در پنل دوست عزیزم دانیال بود که این تاپیک رو باز کرد . طرف گفت می خوام برم OVH . گفتم آقا نکن بدبخت میشیا . قبول نکرد . ازش اجازه نگرفتم که اسمش رو بگم اما میگم . فردا هاستینگ . 48 ساعت پرداخت دیر شد که مقصر هم فرانتورک گمونم اسمش بود . سرور کلاً terminate شد . هیچ بک آپ ای هم نموند . و منجر به ورشکستی و سر افکندگی شد .
ایمیل زدم به خرازی و در خواست کردم سرور قبلی که 2 ماه پیش کنسل شده بود اگه سر جاش هست وصلش کنند . و بک آپ های فردا هاستینگ برگشت .
به این میگن نهایت لطف . به غیر از اینه آیا ؟
در مورد hetzner هم من نمیدونم چرا هارد های این شرکت همشون نم دارن انگار . منم سرور داشتم هاردش مشکل داشت .
وقتی طرف کاندید میشه میگه اگه رای بیارم ماهیانه 60 تومان میدم این تبلیغ اشکالی نداره اونوقت تبلیغ خرازی مورد داره ؟ اصلاً در دنیای bussiness مگه بازار یابی و سیاست های تبلیغاتی جرم هستش ؟ یا خلاف انسانیته ؟اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!