با سلام خدمت اساتید
بنده قصد خرید یک سرور با مشخصات زیر رو به اضافه 3 ای پی اضافه از دیتا سنتر HETZNER آلمان را دارم !
AMD Athlon 64 5600+ X2 1512 4 GB 2 x 400 GB 27.00 € 30h 35m
https://robot.your-server.de/order/market
برای خریدش و پرداخت وجهش کارت اعتباری موجود است و مشکلی ندارم میتونم خودم هم بخرم و پنل و مستندات سرور را در اختیار دوستان قرار بدهم !
اما برای کانفیگ و ستاپ اولیه احتیاج به کمک و تخصص اساتید است .
به این منظور اینجا مطرح کردم تا ببینم از موهبت اساتید و دوستان میتوان بهره جست ؟ خواسته ها به قرار زیر است :
1- میخوام نصب مجازی ساز و کانفیگ دقیق برای فایروالها و امنیت لازم بر روی سرور انجام بشود و همچنین دسترسی های لازم جهت تغییرات و ... بر روی سیستم عاملهای نصب شده مقدور باشد !
2- سرور به صورت زیر تفسیم بندی بشه و از دل سرور اصلی 4 عدد VPS مجزا به شرح زیر دربیاد !
الف ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای میکروتیک با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ب ) یک سرور مجازی رم 1 گیگا بایت برای ویندوز 2003 با نصب و کانقیگات لازم جهت مورد ج !
ج ) یک سرور مجازی با رم 512 مگابایت برای IBSng و کانقیگات لازم که بتواند به 2 سرور اشاره شده در قبل سرویس دهد به طوری که مورد الف و ج برروی یک IP قرار بگیرند !
د ) یک سرور مجازی رم 2 گیگا بایت برای ویندوز سرور 2008 نسخه 64 بیتی با نصب و کانقیگ لازم ! (SQL Server 2012 & Active Directory )
با این تفاسیر هریک از دوستان که در این زمینه تخصص دارند لطفا قیمت و زمان آماده سازی رو اعلام کنند .
حتی اگر کسی خودش قابلیت خرید و ارایه سرور با مشخصات در خواستی را به صورت یک پروژه یک پارچه در ایران دارد لطفا قیمت شو اعلام کنه استقبال خواهد شد .
به عنوان مثال ممکنه دوستانی در خود دیتا ستنر مورد بحث پنل داشته باشند و یا از تخفیفات خوبی بهرهمتد باشند که قطعا مفید خواهد بود .
با تشکر