-
November 1st, 2012, 00:49
عضو دائم
پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
بانک ملت 5 میلیون تومان محدودیت انتقال روزانه داره، برای مبالغ بیشتر باید امضای الکترونیک بگیرند (که کار سختی نیست)
بنده برای خرید دلار و انتقال مبالغ بالا مجبور به تهیه این دستگاه شدم و فکر کنم سقف انتقال با امضای الکترونیک 100 یا 200 میلیون تومان است
بله، منظور من هم همین بود که این سقف تراکنش ها توجیه درست و حسابی نیست! مخصوصا برای همچین شرکتی که ارائه دهنده درگاه است و با بانک ها قرارداد دارد.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012 00:49
# ADS
-
November 1st, 2012, 01:09
همکار عزیز شیوا هاست
من زرین پال کار می کنم و طی برداشتی که داشتم 5روز بعد از درخواست هزینه منتقل شد
درسته زرین پال کم بود هایی داره تو پرداخت پول به کاربر ولی خوب صبور باشید بزودی هزینه شما رو پرداخت می کنند
از درگاه پی لاین پیشنهاد می کنم استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kingserver
همکار عزیز شیوا هاست
من زرین پال کار می کنم و طی برداشتی که داشتم 5روز بعد از درخواست هزینه منتقل شد
درسته زرین پال کم بود هایی داره تو پرداخت پول به کاربر ولی خوب صبور باشید بزودی هزینه شما رو پرداخت می کنند
از درگاه پی لاین پیشنهاد می کنم استفاده کنید
بله، حدود 2 سال هست که با زرین پال کار می کنیم، اما اینکه طبق تعهد عمل نمی کنند، به تیکت های ما بسیار دیر پاسخ می دهند و به درخواست فوری هم اهمیت نمی دهند یعنی چه؟ اون زمان ها که رقیب نداشتند خیلی بهتر بودند.... این درسته که بهانه پر شدن سقف تراکنش ها را بیارند!؟
-
-
November 1st, 2012, 01:27
بله، حدود 2 سال هست که با زرین پال کار می کنیم، اما اینکه طبق تعهد عمل نمی کنند، به تیکت های ما بسیار دیر پاسخ می دهند و به درخواست فوری هم اهمیت نمی دهند یعنی چه؟ اون زمان ها که رقیب نداشتند خیلی بهتر بودند.... این درسته که بهانه پر شدن سقف تراکنش ها را بیارند!؟
وضعیت شما رو درک می کنم
حق با شماست ولی خوب وقتی که شما درگاه پرداخت آنلاین دارین اصلا دیگه نباید با زرین پال کار کنید و یا سایر سرویس دهنده های پرداخت انلاین
متاسفانه من میخواستم درگاه بانک ملت بگیرم که سر مدارک و تایید ان ها دچار مشکل شدم! همچنان بانک پارسیان! به همین خاطر با سرویس دهندگان درگاه پرداخت انلاین فعلا کار می کنم و در اولین فرصت درگاهم را تغییر خواهم داد به درگاه مستقیم بانکی
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:29
-
تعداد تشکر ها ازTumrusx به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kingserver
وضعیت شما رو درک می کنم
حق با شماست ولی خوب وقتی که شما درگاه پرداخت آنلاین دارین اصلا دیگه نباید با زرین پال کار کنید و یا سایر سرویس دهنده های پرداخت انلاین
متاسفانه من میخواستم درگاه بانک ملت بگیرم که سر مدارک و تایید ان ها دچار مشکل شدم! همچنان بانک پارسیان! به همین خاطر با سرویس دهندگان درگاه پرداخت انلاین فعلا کار می کنم و در اولین فرصت درگاهم را تغییر خواهم داد به درگاه مستقیم بانکی
موفق باشید
بله این اشتباه از ما بوده که درگاه زرین پال را فعال نگهداشته بودیم و ساعتی پیش آن را در whmcs غیر فعال کردیم. اما این توجیه کننده تاخیر زرین پال نیست.
-
-
November 1st, 2012, 01:31
عضو انجمن
من از جی پال دارم فوق العاده راضی ام
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:36
دوست عزیز برای منم یکبار اینجوری شد زنگ بزن سربعا رسیدگی می کنند
مشکلی نیست از زرین پال قوی تر نداریم
حتی افزونه اش در سیستم آلمانی akeeba قرار داده شده است
-
تعداد تشکر ها ازshamimi به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:39
عضو دائم
البته جناب امیری مدیریت زرین پال از همکاران خوب ما هستند و نزدیک به یک سالی هست که د راین انجمن فعال نیستند
ببینید بحث زرین پال و سیستم های مالی نباز به اعتبار دارند
زرین پال فعلا توانسته اعتبار خوبی داشته باشد اما از نظر پشتیبانی واقعا ضعیف هستند.
بنده تا به حال با پارس پال و ... کار نکردم و در اینده هم تمایلی ندارم چون درگاه متفرقه را زرین پال قرار داده ایم به دلیل اعتباری که دارند.
البته عدم پاسخ به موقع بسیار اذیت کننده هست .
همچنین در گذشته که بحث سطح طلایی نبود به درخواست های واریز پیش از موعد رسیدگی میکردند اما در حال حاظر تنها برای سطح طلایی این کار را انجام میدهند که اصلا مناسب نیست.من تصورم بر این هست که زرین پال دچار نوعی غرور شده است
البته ارتقا به سطح طلایی اگر بدهید با سرعت بیشتر تسویه میکنند.
در هر صورت خود من تجربه خوبی با زرین پال داشتم و در کنار درگاه های بانکی فعال است
ممنونم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012, 01:59
عضو انجمن
درخواست واریز ما 4 روز پیش دادیم به زرین پال . امروز تیکت دادم خیلی ضروریه لطف کنید این مبلغ رو واریز کنید . واریز نکردن هیچ جواب تیکت هم ندادن . دم پی لاین گرم درخواست واغریز ثبت کردم 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد واریز شد.
-
تعداد تشکر ها ازrezarostami به دلیل پست مفید