دِ لامصّبا آخه چه وضعشه ؟؟ خداوکیلی بذارید دو روز از طراحی بگذره بعد بیاید ب*رینید تو کار ، چه وضعشه ؟؟/ سایت رو طراحی کردم ، 5 مین بعد تو یاهو سند تو آل کردم ، 5 مین بعد دیدم آقای کاسپین نت اومده میخواد قالب رو بفروشه ، خو این چه وضعشه آخه ؟؟؟ دوستان تورو خدا گول اینگونه افراد که تو نت ایرانن رو نخورید ، اینا همه از دم ح*وم زادن ، ببخشید که اینطوری میگم ولی چیزیه که لایقشونه ، همه ی گنده های نت و اسکریپت فریر میدونن قوی ترین قالب ها واسه فریر رو من میزنم ، نمیخوام منت بذارم اما حتی قالب رو بعد یه مدت تو نت منتشر میکنم ، فقط به خاطر اینکه یه سری آدمای کثیفی مثله این ح*روم زاده ، دوباره ببخشید ، نیان سر رفیقا و همکارای ما کلاه بذارن ، واقعا من دیگه موندم چی بگم ؟؟؟ من فقط ساکت میشینم میسپارم به خودتون و خدای خودمون !!! دانلود قالب زیبای سایت 98 پروکسی برای سیستم Virtual Freer | فامو | نرم افزار , گرافیک , دانلود
میدونم حرفمو قبول دارید ولی این لینکم گذاشتم واسه تصدیق حرفم ، با تشکر از همه دوستانی که هوای منو داشتن ، راستی دوستان از این به بعد قالب خواستید البته فقط اختصاصی به خودم پیغام خصوصی بدید ، قیمت بالاتر از 50 تومان نمیگیرم ، اینو مطمئن باشید ، کارمم تضمینیه ، همه کسایی که باهام کار کردن میدونن ، بازم از همه عذر میخوام اگه زیاده روی کردم اما باید یه چیزایی این وسط روشن میشد ، واسه نمونه کارم پیغام بدید هماهنگ میشه ، البته تاپیک زده بودم واسه طراحی قالب freer اما به لطف مدیرا و به خاطر اینکه هنوز دلیلشو نمیدونم بسته شد ، دوستون دارم از ته قلبم !!!![]()