سلام.
درسته، صحبت شما کاملاً صحیح هست.
ولی از نظر بنده این اشکال Hetzner و یا cPanel نیست!
اولاً این رو توجه داشته باشید که cPanel هر گاه لایسنسی رو Terminate می کنه، هزینه رو برگشت میزنه، حداقل 4 بار برای ما پیش اومده در چند سال اخیر و هر بار برگشت زده شده، برای خرید یا مستقیماً از cPanel بخرید و یا از سایت های معتبری مثل BuyCpanel و یا Hostdime و ... که partner های رسمی cPanel هستند و اگر قوانین cPanel رو که یکیش برگشت زدن پول در هنگام Terminate هست رو رعایت نکنند، دست شما به جایی بند -هست- و میتونید به خود cPanel تیکت بزنید و بگید من ایرانی هستم و لایسنس خریدم، نمی دونستم تحریم هستیم و حالا لایسنس terminate شده و پولی برگشت داده نشده که من برم پنل دیگری بخرم با اون پول و ببینید که چقدر سریغ جواب میدن و معذرت خواهی هم می کنند و سریعاً به partner خودشون اطلاع میدند که پول رو برای شما ارسال کنه!
در مورد Hetzner بنده قبلاً هم اشاره کردم که همکاران غیر ایرانی بنده از این دیتاسنتر سرویس دارند و بیش از 3 سال هست که بدون مشکل دارند کار می کنند، علت این هست که سرویس رو به اسم وارز نمی فروشند، به کاربران خطرناک سرویس نمیدند و اگر کاربری خلاف کرد و abuse داشت بدون شک terminate می کنند چون این جزو قوانین بین المللی هست و باید توسط همه سرویس دهنده ها رعایت بشه تا افراد abuser از بین برند و یک تجارت سالم برای همه حکم فرما باشه. اما این مورد صحیح هست که پشتیبانی خوبی نداره این دیتاسنتر، ولی این مورد هم -اصلاً- جای اعتراض نداره و دلیلش هم کاملاً مشخص هست، هزینه های پایین سرویس ها باعث میشه که پول کافی برای استخدام کارمند تولید نشده و در نتیجه تعداد کارمندان کم هست و احتمالاً حقوق هم پایین هست و کارمندان بی حوصله کار می کنند، پس در نتیجه شما از یک جای معتبر خرید کنید، هزینش رو پرداخت کنید، سرویس مناسب دریافت کنید. این سه مورد هم یادتون نره:
1. too good to be true = زیادی خوب هست در حدی که در واقعت امکان پذیر نیست!
2. I'm not that rich to buy cheap = من اونقدر پولدار نیستم که سرویس ارزان بخرم!
3. هیچ ارزانی بی علت نیست!
در نهایت بنده تنها کاربران رو مقصر می دونم نه سرویس دهنده ها و یا شرکت هایی مثل Hetzner و یا cPanel و ...
حتی شرکت FDC هم که سرویس های زیادی ارزان میده همه دلیلش رو می دونند، پایداری پایین شبکه، سرعت پایین پورت ها، پهنای باند محدود شده از طریق Packet Shapping و یا StormControl و یا Port Capping و ... و باز هم کاربران خرید می کنند و همچنان شکایت دارند که سرویس خوب نیست ... مسلماً نباید باشه با این قیمت ها!
راه حل:
قبل از هر خرید خوب فکر - تحقیق - بررسی و تحلیل کنید تا به مشکل بر نخورید!
با تشکر.