از فونیکس نپ به رد استیشن من 100k-30k آپلود دارم دانلود روی 200k-800k هست و به ندرت به مگابایت میرسه قبلا سرعت دانلود بالای ۵-۶ مگابایت بود من فکر میکردم مشکل از سرور منه
از فونیکس نپ به رد استیشن من 100k-30k آپلود دارم دانلود روی 200k-800k هست و به ندرت به مگابایت میرسه قبلا سرعت دانلود بالای ۵-۶ مگابایت بود من فکر میکردم مشکل از سرور منه
مشکل کانادا الان حل شده مال ما..سرعتشم بالاست..از uk2 میفرستم رو yesup سرعت چند مگابایتی آپلود میده.. فقط این رد استیشن مشکل داره..کسی با این رد استیشن کار میکنه علت رو بپرسه ازشون؟ فکر کنم هر کی با این دیتاسنتر داره کار میکنه کم کم برشکست کنه!
راستش داداش من یک سرور رد استیشن دارم چند روز مونده تمدیدش..قیمت عالی خریدم و حیفم میاد کنسل کنم. الان دو هفته بیشتره اوضاعش اینطوریه.با این اوضاع دارم پسش میدم.مشکل هم فقط من نیستم.آنی هم که برام خرید کرده سرور رو سوادش ته میکشه زنگ بزنه انگلیس و خودشم واسطه هست. گفتم که مشکل فقط مال نیست.مال همه اینطوریه.کسی هم دلیل این سرعت افتضاح رو واقعا نمیدونه و بااینکه کلی فروشندش رو داریم کسی در جریان نیست چی شده و کی درست میشه...
به هر حال دیگه این دیتاسنتر با این اوضاعش واقعا واسم جالب نیست.دیگه هم بحثش رو نمیکنم.سپردیمش به خدا..![]()
به تازگی سرور امریکا ما هم دچار مشکل شده، به دیتاسنتر گزارش دادیم ولی هنوز جوابی دریافت نکردیم،!
برخی زمانها به سمت برخی دیتاسنترها جدیدا در امریکا سرعت اینترنت کند میشه به نظر تغییراتی که در شبکه داخلی دادند علتش هست
کلا اتفاقات جدیدی داره میوفته انگار . تو زمینه آی پی ، پهنای باند ...
سیاست ها ظاهرا در حال تغییر هست .
نمیدونم سیستم اینترنت چه جوری شده چند وقته ،من الان نمی تونستم به یکی از ip هام کانکت بشم!!
سایت wht هم بالا نمیومد!!
مودم را خاموش روشن کردم درست شد، اما یاهو مسنجر بالا نمیومد ، در نتیجه مجبور شدم به چیز میز متصل بشم...![]()
همیشه زیبایی خوب نیست، اما خوب بودن همیشه زیباست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)