در iis 7 هرکاری میکنم نمیتونم هیچ فایلی را برای دانلود قرار بدم و یوزر پسورد برای دانلود میخواد
مشکل از کجاست؟
قبلا از ویندوز 2003 استفاده میکردم و در iis اون پرمیشن ها را درست میکردم فایل میرفت برای دانلود
مرسی
در iis 7 هرکاری میکنم نمیتونم هیچ فایلی را برای دانلود قرار بدم و یوزر پسورد برای دانلود میخواد
مشکل از کجاست؟
قبلا از ویندوز 2003 استفاده میکردم و در iis اون پرمیشن ها را درست میکردم فایل میرفت برای دانلود
مرسی
سلام
هنوزم مشکل پرمیشن دارید وفقط یوزر ها اجازه دانلود دارن
به اون دایرکتوری دست رسی iis دادید ؟
میخوام بدون یوزر و پسورد دانلود بشن رویه دایرکتوری کلیک راست کردم و برای همه همه پرمیشن ها را باز کردم ولی بازم یوزر پسور میخواد
چجوری دسترسی iis بدم؟ فایلها را در این مسیر میریزم و تک تک این فولدرها را پرمیشن دادم حتی فایلها را هم دستی پرمیشن دادم inetpub/wwwroot/myfolder
همه ی چریمیشن ها رو ادد کنید و از داخل ای آی اس هم فرمت مورد نظر خود را اضافه کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اگر توضیحات دوستان مختصر است و برای شما کافی نیست در کادر جستجوی بالای همین صفحه سرچ کنید .نحوه برطرف نمودن این مشکل بارها در انجمن توضیح داده است برای 2003 و 2088 ...
مشکل حل نشد!
ویندوز را دوباره نصب کردم حل شد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)