صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 72

موضوع: قابل توجه همکاران گرامی که در xlhost سرور دارن!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : قابل توجه همکاران گرامی که در xlhost سرور دارن!

یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .

هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی مارو تحویل نگرفت!

2. تعداد تشکر ها از daniyal70 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید www.denaserver.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    1,245 پست

سلام
    من سرور 8 گیگ رم دارم همین الآن از xlhost و می خوام کنسل کنم
    اگر می خواهید در پنل خودم براتون شارژ می کنم !
    اما این امکان که می خواهید به پنل خودتان منتقل کنید متاسفانه نمیشه
    اگر خواستید به یاهو آی دی من خیلی زود اطلاع دهید
    سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
    سایت: www.denaserver.com
    Telegram: @hamidebrazi Tel: 0912 18 18 806

5. تعداد تشکر ها از www.denaserver.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

این سرور رو 355 تومن من افر دارم -ولی همین سرور رو 6 ماه پیش 190-199 می دادم

CPU: Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cachec
    Ram :16GB DDR3
    Disk :2*1Tb SATA3
    BW: 20000GB
    Uplink :100Mbps
    IP :12

این سرور رو 460 افر دارم که قبلا 350 می دادم
    CPU: Dual Xeon E5420 (2.4GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
    Ram : 16GB DDR3
    DISK: 2*1TB SATA3
    BW: 20 TB
    Uplink 100Mbps
    IP : 12

عضو انجمن ezat1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    588
    تشکر شده در
    486 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

دوستان عزیز خواهشا" به ایشون ایمیل نفرستید چون هیچ تغییری در فاکتور از طریق ایمیل براتون انجام نمیدن در سایتشون ثبت نام کنید و بهشون بگید که ایرانی هستید دیگه نیازی به اینکه ایمیل به خودشون بزنید نیست

موفق باشید
    ما این کارو چند هفته پیش انجام دادیم اما مبلغی کم نشد گفتن همون که تو سایت هست ! اما این فرمایشها که کم میشه میخوایم از این تخفیف ها استفاده کنیم ! برای این کار چه رویه ای باید طی بشه ؟

8. تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پس واسه همینه جدیدا آفرهای فراوونی از xlhost توی سایت ارایه می شه؟
    اما سوالی هنوز جوابی نداره اینه که ایشون هزینه دیتاسنتر و کارمند ها رو باید به دلار پرداخت کنه حالا با این معادل ریالی پایینی که می گیره چی کار می کنه؟
    یعنی سرورها رو دو برابر گرون تر از قیمت اصلیش می داده دست مشتری؟ حالا که ریال نصف شده باز داره سود می کنه؟ آخرش هم همه کلی ازش تشکر می کنند؟

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal70 نمایش پست ها
    یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .

هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی مارو تحویل نگرفت!
    دوست عزیز اگه سرور رو بخواید انتقال بدید با قیمت دلار روز براتون فاکتور میشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط ezat1 نمایش پست ها
    ما این کارو چند هفته پیش انجام دادیم اما مبلغی کم نشد گفتن همون که تو سایت هست ! اما این فرمایشها که کم میشه میخوایم از این تخفیف ها استفاده کنیم ! برای این کار چه رویه ای باید طی بشه ؟
    با سلام دوست عزیز خوب همون قیمت توی سایت به دلار براتون فاکتور میشه ولی قیمت دلار براتون کمتر حساب میشه قیمت ریالی کمتر میشه
    اگه افری خواستید باهام تماس بگیرید کمکتون میکنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    پس واسه همینه جدیدا آفرهای فراوونی از xlhost توی سایت ارایه می شه؟
    اما سوالی هنوز جوابی نداره اینه که ایشون هزینه دیتاسنتر و کارمند ها رو باید به دلار پرداخت کنه حالا با این معادل ریالی پایینی که می گیره چی کار می کنه؟
    یعنی سرورها رو دو برابر گرون تر از قیمت اصلیش می داده دست مشتری؟ حالا که ریال نصف شده باز داره سود می کنه؟ آخرش هم همه کلی ازش تشکر می کنند؟
    سلام دوست عزیز

ایشون غیر از ایران به کشور های دیگه ای هم سرور میفروشه دیتاسنتر دارن مثلا" ولی اینکه چگونه داره اینجوری حساب میکنه هنوز برای همه نا مشخص هستش دوست عزیز

ولی مطمئنن ایشون هنوز دارن سود میکنن روی دیتاسنترشون شاید سروری که الان براشون در میاد 50 دلار دارن به شما میدن 100 دلار این وسط همه خوشحال هستند که دارن دلار ارزون میدن ولی جور دیگه ای پول گرفته میشه

اگه امکان خرج و ریسک مالی دارید در حد 5-6 میلیون شما هم میتونید همچن کاری انجام دهید البته در حد کوچیک تر
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

11. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

با توجه به برشی که من تو دیتا سنتر دارم می تونم منتقل کنم و قیمت قدیم پرداخت کنم دوستان جوش فاکتور جدید رو لطفا نزنید . من از سال 2006 دارم با سعید کار می کنم می دونم روش کاری به چه شکل هست . اون زمان که من سعید رو پیدا کردم هیچ کس نمی دونست همچین دیتا سنتری هم وجود داره.

13. تعداد تشکر ها از daniyal70 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    142
    تشکر تشکر شده 
    233
    تشکر شده در
    176 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    این کار یعنی عدم کار حرفه ایی! و دقیقا یعنی ایرانی بازی! در بازار جهانی شما تا پول سرویسی رو پرداخت نکنید قانون شرعا عرفا و ... به هیچ وجه نباید به شما سرویسی بدهند!
    اگر شخص یا شرکتی این کار رو کردند دو حالت داره
    1- شما پیش آن شخص یا شرکت اعتبار داشتید که روی اعتبارتون این کار رو کردند!
    یا
    2- دقیقا ایرانی بازی و بدون داشتن شناخت و ... به شما سرویسی دادند که هنوز پول آن را هم پرداخت نکردید!

این حرکت ایشون اگر به دلیل شماره 2 بوده به دور از رفتار حرفه ایی میباشد!(البته با شناختی که از ایشون دارم اینکار بعید هست! ولی ظاهرا خواستند هوای هموطنانشون رو داشته باشند! که جای تشکر داره!)

موفق باشید
    با سلام
    به گفته خودتون:
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!

موفق و پیروز باشید

15. تعداد تشکر ها ازcdcenterahmadi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

بنده هیچ وقت متوجه نشدم کاربران ایرانی به چه کسی میگن شریف و اصلاً از چه معیاری برای سنجیدن شرافت اشخاص استفاده می کنند.

بنده عرض نکردم که آقای خرازی خدای نکرده مشکلی دارند و بنده پیشتر با ایشان همکاری کوتاهی داشتم و در عمل استاد بنده حساب خواهند شد ولی اینکه کور کورانه شخصی را بالا یا پایین ببرید درست نیست، به دفعات مشاهده شده که کاربران ایرانی با گفته اند که یک شخص شریف است و به محض بروز یک مشکل کوچک هر چه که در زبان بود به ایشان نسار کردند!

چون قیمت ها ارزان هست یک ایرانی اصیل هستند ؟! چون سرور ها را تحویل داده و سپس هزینه دریافت می کنند شریف هستند ؟ چون هزینه اشتباه کاربر که بررسی ایمیل ها حتی اسپم هست را و یا ورورد به پنل سایت و بررسی وضعیت سفارش را قبول می کنند هوای ایرانی ها را دارند ؟!

اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!

در هر حال، با یا این وضعیت تجارت فقط آرزوی موفقیت برای شما دارم چون کاری از دست بنده ساخته نیست!

با تشکر.

17. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

بنده هیچ وقت متوجه نشدم کاربران ایرانی به چه کسی میگن شریف و اصلاً از چه معیاری برای سنجیدن شرافت اشخاص استفاده می کنند.

بنده عرض نکردم که آقای خرازی خدای نکرده مشکلی دارند و بنده پیشتر با ایشان همکاری کوتاهی داشتم و در عمل استاد بنده حساب خواهند شد ولی اینکه کور کورانه شخصی را بالا یا پایین ببرید درست نیست، به دفعات مشاهده شده که کاربران ایرانی با گفته اند که یک شخص شریف است و به محض بروز یک مشکل کوچک هر چه که در زبان بود به ایشان نسار کردند!

چون قیمت ها ارزان هست یک ایرانی اصیل هستند ؟! چون سرور ها را تحویل داده و سپس هزینه دریافت می کنند شریف هستند ؟ چون هزینه اشتباه کاربر که بررسی ایمیل ها حتی اسپم هست را و یا ورورد به پنل سایت و بررسی وضعیت سفارش را قبول می کنند هوای ایرانی ها را دارند ؟!

اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!

در هر حال، با یا این وضعیت تجارت فقط آرزوی موفقیت برای شما دارم چون کاری از دست بنده ساخته نیست!

با تشکر.
    بیاید یه جور دیگه به قضییه نگاه کنیم
    از ایرانیها مظلوم تر نیست
    دوست عزیز الان هتزنر دو بار به شخص من ضربه زده
    هزینه ی ستاپ سه سرورم که کلا 3 تا 149 یورویی بود رو بالا کشید
    یه سرور با هارد نیم سوز به من داد تونستم کاری کنم؟
    میتونم؟ سیپنل سه بار لایسنس منو بسته و مجبور شدم دوباره آیپی و لایسنس بخرم .. پولمو برگردوند یا خورد؟ درسته گفته به ایرانی ها سرویس نمیدم ولی به هر حال بدش نمیاد ایرانیها سرویس بگیرند بعد ببنده
    وقتی منه ایرانی که شغلم نه بیمه ای داره نه چیزی و باید برای شرافتم و برای یک لقمه نون حلال گاهی وقتا صد برابر درآمدم ضرر بدم تا حق کسی رو گردنم نمونه
    وقتی یه تیکت پشتیبانی میدم به هتزنر یک ماه بعد میاد میگه هاردت سالمه بعد میفهمم نیم سوزه
    خب معلومه وقتی یه ایمیل میدم به جناب خرازیها سریعا میره برای من کل سرور رو اکی میکنه کلی کیف میکنم
    وقتی یه ایمیل میدم به اپراتور xlhost و سه بار پشت سر هم درخواست پارتیشن بندی میکنم و فقط جمله ی "دوست عزیز بکاپ دارید؟" رو میشنوم و سریعا میبینم به من تحویل میدن با پارتیشن جدید خیلی حال میکنم
    ما ایرانیها آقای خرازیها رو با امثال هتزنر ها مقایسه میکنیم که به این نتیجه میرسیم
    اگر هم زمانی ایشون بخواد مثل هتزنر بشه و به ما ضربه بزنه خب معلومه که از نظر ما میشه بد چون باز ما دستمون به جایی بند نیست
    گرچه من هرگز ریسک نمیکنم و همیشه بکاپ مشتریهارو رو سرورهایی در دیتاسنتر های دیگه میذارم کاری که منو واقعا از ضربه وقتی هتزنر اون بلارو سرما آورد نجات داد
    الانم از xlhost راضی هستم درسته خرج ماهیانم دو برابر شده به خاطر سرورهای گرون ولی خیالم راحته سرور تو پنل خودمه
    هر زمان هم بخوام پشتیبانی هست
    ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : October 31st, 2012 در ساعت 13:56

19. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)