-
October 29th, 2012, 20:44
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد شرکت هاستینگ

نوشته اصلی توسط
ertebat7
از ریسلری اغاز کنید
بعد از یه مدت پیشرفت کردید سرور اختصاصی بگیرید
بله کاملا این حرف درسته
با ریسلر هزینتون خیلی کم میشه
بلاخره کسی که ریسیلر میده یه سرور قدرت مند گزاشته و کانفیگ های درستی هم روش انجام داده
منم موافقم از یکی از همکاران ریسیلر بگیرید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازgitiserver به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2012 20:44
# ADS
-
October 30th, 2012, 08:29
سلام. یک سوال دیگه طی صحبتهایی که دوستان کردند نمیشه یک سرور خونگی گرفت و ازش به عنوان هاستینگ استفاده کرد. حالا بنده چند روز پیش یکی از دوستان رو دیدم که سرور هاستش داخل خونه اش بود این چه توجیحی داره ممنون میشم در این زمینه هم من رو راهنمایی کنید. یعنی یک سرور داشت که سایتش داخل اون بود و سرور داخل خونه اش بود حالا با این تفاسیر میشه من هم یک سرور بگیرم بزارم توی خونه ام و ازطریق اون هاست بفروشم یعنی شدنی هست؟ اگر هست شرایط و مراحلش چیه کجاها باید برم؟
-
تعداد تشکر ها از baztabroh به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2012, 13:25
عضو دائم
سلام بله شدنی هست
یه سرور باید خریداری کنین حداقل ۳-۴ میلیون
بعدش یه اینترنت پرسرعت داشته باشین که ایران هنوز نداره و اگه داشته باشه به قیمت غیر قابل پیش بینی با تعداد صفرهای زیاد
اگه دوستتون به اینترنت خودش وصل کرد باید بگم که سایتش بیشتر از ۳ نفر آنلاین رو دوام نمیاره 
حالا سی پنل ایران هم تحریمه و نمیتونین رو سرورتون سی پنل بفروشین
اگه بصرفه هست باقی رو هم بگم
سرور تو خونه اونم ایران ؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
October 31st, 2012, 08:24

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام بله شدنی هست یه سرور باید خریداری کنین حداقل ۳-۴ میلیون بعدش یه اینترنت پرسرعت داشته باشین که ایران هنوز نداره و اگه داشته باشه به قیمت غیر قابل پیش بینی با تعداد صفرهای زیاد اگه دوستتون به اینترنت خودش وصل کرد باید بگم که سایتش بیشتر از ۳ نفر آنلاین رو دوام نمیاره

حالا سی پنل ایران هم تحریمه و نمیتونین رو سرورتون سی پنل بفروشین اگه بصرفه هست باقی رو هم بگم سرور تو خونه اونم ایران ؟

حالا من سرورش رو دیدم فقط میخوام بدونم که برای این کار مجوز میخواد.وضمنا با خطوط 2 مگ نمیشه همچین کاری کرد؟اصلا به چه طریق میشه گرفت؟
-
تعداد تشکر ها از baztabroh به دلیل پست مفید