با سلام دوستان ضمن خسته نباشید من یک سرور مجازی میخوام تا حداکثر (ماهانه 12 تومن) چون دانشجو هستیم
لطفا از دوستان میخواهم آفر بدن ممنون میشم![]()
با سلام دوستان ضمن خسته نباشید من یک سرور مجازی میخوام تا حداکثر (ماهانه 12 تومن) چون دانشجو هستیم
لطفا از دوستان میخواهم آفر بدن ممنون میشم![]()
با سلام
برای چه کاری میخواهید ؟ از ایران ؟
حدود ماهانه 21 تومن هزینه کنید میشه آفر درست داد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با این قیمت معمولا منابع اشتراکی هستند. پیشنهاد میکنم این رو مشاهده کنید.
Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
سبد خرید - هزارنویس
انگلیس - رداستیشن
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
باسلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852/
گارانتی برگشت کامل هزینه پرداختی در صورت عدم رضایت از سرویس
موفق باشید.
ما با قیمت 9000 تومان در خدمتیم
vps.selling@yahoo.com
vpsvps55@yahoo.com
آپادانا سرور|هاستینگ لینوکس
درود
چه سیستم عاملی میخواید ؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
درود
22%تخفیف سرویس ها
رم 256 13 هزار تومان
تاپیک فروش در امضا
موفق باشید
بدرورد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)