ببخشید باز پست دادم ! اما پست جالبی بود که ندیده بودمش ! به هیچ وجه !
دوست عزیز ! مهندس { مهندش }! مگه ما مرض داریم که سایت های رو Deface کنیم هک کردن لازمش Deface کردن هست اتفاقی هم که افتاد تقصیر من نبود !
آخه برادر ! مگه ما وقتمون از سر راه آوردیم که سایت ملت رو هک کنیم ! چرا جفنگ میبافی ؟
میشه یک نمونه شرکت را نام ببرید که درخواست پول کردیم واسه هک نکردن ؟ اگه یارو انقدر پپه بود که شرکت نمیزد میومد 24 ساعت به من باج میداد . یک فروشگاه را نام ببر کار طراح ایرانی بود ما رایگان یا به اصطلاح مجانی گذاشته باشیم سایت ؟ فا مارکت رو میگی ؟ انقضاش گذشت !
ما اگه حالیمون نبود خیلی از برنامه نویسا با من همکاری نمیکردن برادر من من خودم 8 سال پی اچ پی مینویسم ! من خودم انقدره نیش خوردم که دیگه به کسی نیش نمیزنم !
کجای انجمن سایت ما دیدی نوشته سایت بدید نال تحویل بگیرید ؟ انجمن ما که خصوصی هست شما چطور عضوی ؟ میشه بیان کنید ؟
خیلی به کپی رایت پایبندید یا به قوانین ؟ چرا یک موزیک رو از اینترنت دانلود میکنید ؟
چرا سیدی کپی میخرید ؟
چرا ویندوز اصل استفاده نمیکنید 400 دلار بدید میرید 4000 تومان میدید میخرید ؟
چرا از برنامه های کرک شده استفاده میکنی ؟
چرا زکات نمیدی ؟
چرا ... ؟
عزیزی که اطلاع نداری ! وردپرس و جوملا با php و بر پایه php , mysql نوشته شدند پس باید بگی بهترین راه اینه که بدید یک سیستم مدیریتی حالا چه محتوایی چه خدماتی و ... واستون با php بنویسن اما بدون وقتی وردپرس با تموم قدرتش باگ داره بقیه هم همینه !
هیچ سیستمی بی عیب و نقص نیست ! اما بهترین و کم عیب ترین همون وردپرس هست که از همینجا از همه دستندرکاران وردپرس فارسی و وردپرس مادر { سایت سازنده اصلی } تشکر میکنم !
شما که تهمت میزنید ما باج میگیریم با دلیل و منطق و مدرک !
باز نرید با فتوشاپ یه چیزی واسه خودتون درست نکنید !
اگه اینطوری بود الآن پی سی ول تو مجلات چاپ نمیشد . دعوت نمیشد به وزارت انفورماتیک .
پس بدونید از شما بزرگتر هستن که به ما بخوان گیر بدن .
چرا همش دنبال سوژه اید ؟
من خودم چندین پروژه نیمه کار دارم ! اگه پخش شه افسوس میخورم چرا امنیت سیستم مدیریتیم بالا نبود !
پس ضعف از کپی رایت نیست ! ضعف از برنامه های ایرانی هست !
متاسفانه ما 4 تا HTML Page هم بسازیم میگیم قانون کپی رایت 10 جاش میزنیم به اسم خودمون !
اما خودمون حاضریم از نال استفاده کنیم ! یا تغییر بدیم بگیم برنامه ماست سایت شما رو ال میکنیم بل میکنیم !
نمونه میخوای ؟ ذکر کنم ؟ اگه خواستی اسم خیلیا رو بزنم اینجا !
متاسفانه شما عادت کردید یه سری سودجو از شماها منفعت ببرن ! اسکریپت نال فارسی کنن تغییر بدن بفروشن بهتون ! به اسم فلان شرکت . فلان شخص .
اکثر فروشگاه ساز هایی که هم شما معتقدی بهش Shop Script Premium Pro هست برو جستجو کن !
سبد خرید . سبد ساز . به ایران . بازم نام ببرم برات ؟ همه دارن یک سیستم میفروشن ! شما ناراحتی برو به همونا 289000 تومان پول بده فیض ببری !
به خاطر یک ماژول بانک سامان که همه جا ریختست !
.........
دیگه سرتون و درد نمیارم ببخشید !
در پناه حق