سلام . ممنون از رسیدگی و حس مسئولیت و توجهی که به کاربران داری محمد جان به هر حال ممنون از باز کردن تاپیک
ابتدا اجازه ميخوام جواب آقاي websoft را دهم :
دوست من شما الآن به چه چيز خودت متکي هستي ؟! چرا اين همه غرور ؟ چرا اين همه از خودتون آدم بزرگي ساختي ؟ اشتباه خودتو قبول کن ! من قالب پرشين اسکريپت را گذاشتم بنا به دلايلي که به محممد ذکر شد و ديدم محمد ناراحت شد سريع برداشتم نه تنها براي محمد اين کار رو کردم بلکه چند اسکريپت ديگر قبلاً هم ذکر شده بود .
شما به جاي اينکه حرف بزنيد اول فکر کنيد بعد حرف بزنيد خيلي تند حرف ميزنيد اينبار پاسخ شما با کمال شعور داده نميشه اگر تکرار شه و سايتتونم واسه هميشه ... ! پس کمي درست صحبت کنيد البته از شخصيتي مثل شما و پست هايي که در سايت مبني بر کلاه برداران گذاشتيد و همچنين اقتضاي سنيتون بيشتر انتظار نميره ! پس کمي درنگ کنيد در صحبت کردن تا درست صحبت کردن را ياد بگيريد !
من الآن هم عضو نشدم خيلي وقت پيش در رابطه با هاست پرو هاستينگ عضو شدم که ميخواستم ببينم چه چيزي بر عليه پرو هاستينگ از جانبه پي سي ول نوشتن ! ميتونيد به آرشيو مراجعه کني گل پسر !
جناب rn4j1m1 عزيز ! قربون قدوم مبارکت قربون اون چشاي نازنينت ! آخه شما ديگه چرا !؟
دقت کنيد لينک دانلود برداشته شده ! کلاً لينک دانلود 5 دقيقه روي سايت بود که به دليل اعتراض و امنيت دوستان برداشته شد ! و به هيچ احد و الناسي ديگه اين اسکريپت و ماژول هاش داده نشد !
سايت مذبور نيز من يادم نيست همچين سايتي رو شايد کسي داره با نام پي سي ول يا از سر لطف يا تخريب يا شايد هم گروه خود ما اينکار را کرده باشه ميتونيد اطلاعات سروري را اينجا ملاحضه کنيد Noyes.ir - Noyes لطفاً لحاظ کنيد مگر هر کي سيبيل داره حاجيه ؟
نميدونم ! اين موضوع رسيدگي ميشه ! البته اگر از سرور تک وب باشه قبول دارم که اين اتفاق افتاده سپس انتقال داده شده !
چه عجب اينجا يکي آشنا در اومد يک حرفي زد دل ما شاد شه ! ممنون RT72 رضا جون داداش گلم ! اما باز هم مقصر در گذاشتن من نبودن مزيد بر علت رو براي محمد عزيز توضيح دادم و راحت مشکلات بنده و محمد بر طرف شد بابا جان من که با کسي پدر کشتگي ندارم ! من که اينجا ... به همين خون پاک امام حسين که سينه ها براش به صدا در ميان همه خيال ميکنن من ... اما نه به خداي محمد گروه پي سي ول همچين آدمايي نيستن پس تخريب نکنيد از چند نفر حرف شنيديد قضاوت نکنيد اگر بدون تحقيق ميتونستيد قضاوت کنيد ميشديد استغفرالله خدا ... !
جناب 1eng دلیل نمیشه این آقا زودتر گذاشته باشه کسه دیگه ای نداشته باشه ! یه حرف منطقی بزن خوبه همه از پی سی ول و پرشین اسکریپت بر میدارن !
محمد جان داداش من شرمندتم به خدا ببخشید !
آدمای بزرگ میبخشن و آدمایی که میخوان بزرگ شن هم طلب بخشش میکنن
آقایون اگر یه عذر خواهی کنید از شما هم کم نمیشه Web soft مخصوصاً