قيمت ؟
قيمت ؟
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
با سلام نه نسخه نهایی هست ولی میشه رو هاست نصب کرد ولی برای استفاده حتما باید لایسنس تهیه کرد.
میتونید به صورت محدود اکانت ریسلری بگیرید و از تخفیف ۵۰ درصدی بهرهمند گردید.
عضویت داره به درد نمیخوره! پشتیبانی در حد صفر
اصلا 6-7 روز جواب نمیدن تا بعد اون میان و یه چیز میگن
الان منتظر نسخه 2 بیاد تست کنیم هنوز هم که هنوزه جواب ندادن! نمیدونم اینو نوشتن مردم رو سرکار بزارن یا ...
خلاصه نخرید ما خریدیم چی شد؟ الافی!!!! بزارید تست کنیم خوب بود میگم!
شما از دیروز پدر منو در آوردین از بس زنگ زدین. حالا میگین پشتیبانی در حد صفر؟ 6 7 روزه جواب نمیدم؟ ساعت 1 شب کی جواب میده که شما زنگ زدین؟
همونطور که قبلا تذکر داده بودم بهتون لایسنستون باطل شد. شماره حساب بدین مبلغ رو به حسابتون برگردونم.
به مشتری فروختم عزیز!
در ضمن الان عکس ها رو میزام که بیشتر از 10 زور شده تیکت جواب ندادید
و ...
من تنها نیستم
یکی از مشتریاتونم که از شما چندتا لایسنس برا مشتریاشون خریده ناراضی بود اگه بخواد اونم میارم اینجا با مدرک ثابت کنه...
7132502859.jpg
اینم عکس که تیکت هاش مال 10-12 روز پیش هست درسته حل شد اما بعد 6-پ روز اما تیکت رو جواب ندادن هنوز هم
یعنی مشکل رو 6-7 روز تکرار کردیم بعد اون گفتن تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد بیرون
خلاصه عکس های اینکه کاربر دیگه هم ناراضی هست رو دارم...
من قبل از خرید لایسنس به شما (و به تمامی دوستان دیگه) اطلاع رسانی نموده ام که سیستم در حال تست و تا وقتی تمام مشکلات سیستم رفع نشده دوره زمانی لایسنس محاسبه نخواهد شد و شما رایگان از آن استفاده میکنید. و شما هم قبول کردین. به هر حال شماره حسابتون رو تیکت کنید پول شما به حساب شما بازگشت داده خواهد شد.
نرم افزار ما ورژن بندی داره و هر هفته ورژن جدید منتشر خواهد شد و در هر ورژن مشکلات گزارش داده شده رفع خواهد شد. و این موضوع رو خیلی از دوستان دیگه هم که با بنده در ارتباط هستند اطلاع دارند. توقع شما در رابطه با اینکه مشکلات گزارش شده نیم ساعت بعد ( همونطور که تلفنی درخواست نمودید ) حل شود بیجا است.
اون دوستی هم که شما ازش حرف میزنی خودش از مدیران پروژه هست. من در جریان گفتگو های شما بودم.
در کل بهتون پیشنهاد میکنم خودتون رو اصلاح کنید. این رفتار از شما بعیده.
من دیگه با شما بحثی ندارم.
شماره حسابتون رو تیکت کنید مبلغ واریزی به حسابتون برگرده.
ارسال شده اگه تیکت ها رو بخونید البته
آره خوب! پس مشتری نداری و مدیر پروزه ها با شما هستن!!!
مدیر پروزه 50 نفری دارید؟ ورژن 1.2 دادید بدون که یه جاشو تست کنید نه پرداخت آنلاین ها کار میکرد نه اس ام اس ها الانم کار نمیکنه نه چیز های دیگه کسی هم آموزش نبینه نمیتونه کار کنه
کسی هم اینو بخره میبینه چطوری هست
اگه رایگان بود چرا گفتی لایسنس بگیر؟ میگفتی کار کن بعدا که کامل شد لایسنس بگیر پ.ل رو جلو جلو میگیری بعد دیگه جواب هم ندادی تا دیروز
منم دادم به مشتری مشتری از من خسارت میخواد! شما خسارت رو پرداخت میکنی؟؟؟؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)