باسلام
در مورد بخش اول حرفتون باید عرض کنم که توهینی به شما نشد! ولی شما ظاهرا از آلماهاست دل پُری داشتید که همچین یهو خواستید خالی کنید!
این صحبت شما! من سواد فارسی ندارم یا ...! که گفته میشه این لایسنسها توسط سی پنل بلاک میشه نه ... !بنده اعلام میکنم که بیش از 4000 لیسانس در پنل بنده موجوده اونجوری به بنده هشدار دادن که بدونم حالا سایت آلماهاست با 600 لیسانس میخواد Cpanel بلاک نکنه
و ادعا میکنن که بلاک ربطی به خود شرکت Cpanel نداره
مطمئنن ما مشتری بهتری هستیم براشون و ما خیلی بیشتر توی این کار تجربه داریم برای ما بلاک میکنن با هویت کاملا" آلمانی دیگه چه برسه به دیگر دوستان
دقت کنید در یک جمله چقدر کلمه ما استفاده کردید! شما اصلا با 4000لایسنس نفر اول!
در مورد بخش دوم صبحتتون قدمتون سَرچم هروقت برگشتید آلمان اطلاع بدید آدرس دقیق بدم خدمتون تشریف بیارید!
بنده اینجا حرفی از سرور زدم؟! که شما میفرمایید
در مورد مشکلات هم با داشتن بیش از 130سرور از این دیتاسنتر تا به حال کاربر ناراضی داشتیم!؟ بعدش دوست عزیز 2 ماه اخیر یا 2 ماه آینده! اخبار که زیاد است منتظر باشید خبرهایی خواهید شنید که ممکنه دل پُرتون رو پُر تر کنه ...ببخشید فکر نکنم دودی داشته باشه سرور هایی هم که میدن چیزی جدا از خود دیستاسنتر ردستیشن نیست
در آخر نصیحتی میکنم بهتون! اگر مشکلی شخصی یا ... با شخص یا شرکت دارید بهتره با خودشون مستقیم در میون بزارید که اذیتتون نکنه تحمل اون مشکل! دوم اینکه آلماهاست قبل از ورود به هرجایی اول تمام شرایط موجود را بررسی میکند و با بهترین راهکار وارد میشود! پس مطمئن باشید دیتاسنتر مذکور نه با ایرانی ها و نه ما به مشکل برخورد نمیکند!
و در آخر قبل از سخن گفتن صحبتهای قبلی خودتون را یک مطالعه ایی بکنید بعد سخن بگویید.
موفق باشید