بعد از سی پنل کنترل پنل پلسک به نظر من خوب هست اما شما مشکل مالی دارید پس بهتره از دایرکت ادمین یا سلوشن های رایگان مثل ای اچ سی پی و یا آی اس پی کانفیگ استفاده کنید
بعد از سی پنل کنترل پنل پلسک به نظر من خوب هست اما شما مشکل مالی دارید پس بهتره از دایرکت ادمین یا سلوشن های رایگان مثل ای اچ سی پی و یا آی اس پی کانفیگ استفاده کنید
مطمئنا پس از استفاده از اون اسکریپت مسخره ارائه شده توسط دایرکت ادمین برای کانورت کردن اکانت های Cpanel به هزاران Error بر خواهید خورد که باید به صورت دستی Fix بشن.
به نظر من Plesk پایدار تر از دایرکت ادمین هست اما اگه بخواهید پول پلسک رو بدید همون Cpanel بیشتر میارزه.
اسمون بریم زمین بیام باید دست سی پنل تو جیبمون باشه !![]()
دایرکت ادمین حتی در بعضی موارد بهتر از cpanel هست
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
ممنون میشم ذکر کنید مواردی رو که فکر می کنید da درش بهتر هست.
با سلام
بنده این حرف را قبول ندارم . از لحاظ امنیتی دایرکت ادمین خیلی نسبت به cpanel بهتره . plesk مشکلات امنیتی زیادی داره .
استفاده از اسکریپت convertor مشکلی ندارد . و بارها تست شده است . ممکن است error هایی که مشاهده می گردد به خاطر config سرور می باشد. که می توان این مورد را برطرف نمود.
کسانی که در مورد امنیت پلسک اظهار نظر می کنند بهتره این پست را مشاهده کنند.
http://www.webhostingtalk.ir/f41/247...tml#post555948
Plesk 0 day exploit | Server admin info for cPanel, Plesk and linux!
http://krebsonsecurity.com/wp-conten.../plesk0day.png
بنده با توجه به حوزه تخصصی کاری خودم به موضوع می نگرم و فقط و فقط موضوع امنیت در cpanel و directadmin را مورد بررسی قرار می دهم و به مزایای دیگر این کنترل پنل کاری ندارم .
1- جلوگیری از احرای اسکریپت های perl , cgi در دایرکت ادمین ولی عدم امکان حالت روتین جهت جلوگیری از اجرای اسکریت های perl , cgi در cpanel به واسطه perl بودن خود cpanel
2- پایه ریزی harden Security Symlink protection در دایرکت ادمین و در مقابل عدم ناتوانی cpanel در پچ نمودن symlink Attack (در صورتی که ln از کرنل patch نشود.)
3- بروز رسانی به موقع در مقابل مشکلات امنیتی در ایران . ولی در صورتی که سرور شما در ایران باشد امکان بروز رسانی برای cpanel وجود ندارد.
4- عدم اعمال محدودیت در usermod_dir در cpanel ولی در صورتی که دایرکت ادمین به راحتی این مورد پوشش داده می شود.
دایرکت ادمین یک تم اجکسی داره که تقریبا کنترل پنل دایرکت ادمین را شبیه cpanel می کند.
شما یکی از پارامتر های مهم در بروز رسانی که بحث امنیت می باشد را در نظر نگرفته اید ؟ بنده از شما سوال می پرسم که اگر یک مشکل امنیتی با درجه اهمیت بالا برای cpanel گزارش شود و شما جهت برطرف نمودن مشکل امنیتی مجبور باشید که بروز رسانی انجام دهید . در حالتی که شما می فرماید از نسخه نال شده استفاده کنیم . می دانید چه فاجعه ای به بار می آید ؟ و چه ضرری شما متحمل می شوید؟
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
تمام آنچه شما در بالا ذکر کردید در Cpanel قابل کانفیگ کردن هست. اگه DA به طور دیفالت یه سری از option ها رو که میتونن ضعف امنیتی تلقی بشن نداره دلیل بر برتریتش نمیشه.
Directadmin هیچ مدیریتی روی سرویس های ران شده روی سرور نداره. از دید من 4 تا فرمه که اطلاعات وارد شده رو میاد مینویسه توی فایل های کانفیگ سرویس ها. عملا مهندسی نرم افزارش ضعیفه. پشتیبانیش هم که ...
از دید من این 2 کنترل پنل قابل مقایسه نیستند.
البته این نظر من هست.
پیروز باشید.
secure_host
اول ممنون از شما که اینقد کارشناسانه و دقیق و با مدرک حرف زدید
متاسفانه بعضی از دوستان از تجربیات نچندان کامل خوشون فقط اومدن و حرف زدن
دوستی در همین تاپیک گفته جوملا امنیتش ضعیفه عزیز جوملا" بالاترین امنیت رو در بین CMS ها در سال گذشته به خودش اختصاص داد
دوستان از plesk حمایت کردن که متاسفانه اصلا" کنترل پنل جالبی نبوده و نیست جه از لحاظ کارایی چه امنیتی
ولی در مورد اینکه چرا بسیاری از دوستان به Cpanel رجوع کردن فقط یک دلیل داره راحتی این کنترل پنل هستش
ولی در تمامی موارد اگه دارای دانشی خوب باشید به جرئت میتونم بگم DirectAdmin بسیار سرتر از Plesk و Cpanel هست
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ممنون میشم به صورت مستند این موضوع را برای بنده مشخص کنید که جگونه می شود کلا Perl را در سرورهای مبتی بر cpanel بست به طوری که نه فایل های مخرب perl (وب شل) بر روی آن اجرا شود و نه این که مشکلی برای cpanel بوجود آید . ممنون میشم refrence از سایت خود cpanel یا webhostingtalk.com و یا هر مرجع دیگری که فکر می کنید میشود به دانش و تخصص آنها استناد کرد.ارایه دهید.
ویا از همه مهمتر در cpanel چطور می توان جلوگیری کرد از symlink attack ؟
بهتره پست های این حقیر را در این تاپیک بخونید و سپس در صورتی که راهکاری دارید در همان تاپیک یا همین جا ارسال نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/57896/
بنده منظور شما از این جمله را نفهمیدم .
Directadmin هیچ مدیریتی روی سرویس های ران شده روی سرور نداره !!! ممنون میشم که بیشتر توضیح بدید.
در مورد مهندسی نرم افزار هم بنده همان ابتدا گفتم فقط موضوع امنیت را بررسی می کنم . و بحث مهندسی نرم افزار را دوستان متخصص در این امر جواب بدهند بهتر است . زیرا بنده در مورد این موضوع اطلاعات کافی ندارم و ممکن است کاملا حق با شما باشد.
یک مورد دیگر در مورد امنیت یادم رفت بگم . که این بار نقطه قوت cpanel در مقابل دایرکت ادمین است . و آن هم این است که پسورد روت mysql در دایرکت ادمین که با یوزر da_admin مشخص می شود در سرور های دایرکت ادمین به صورت cleartext در سرور ذخیره می شود و به صورت پیش فرض با رمز دایرکت ادمین یکسان است . که این یک معضل امنیتی می باشد. و اکثر webhosting ها رمز مربوطه را تغییر نمی دهند.
ولی در مقابل رمز روت mysql در سرور های مبتی بر cpanel به صورت hash یک طرفه در سرور ذخیره می گردد.
به نظر بنده هم این دو کنترل پنل اصلا با هم قابل قیاس نیستند.
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)