خیلی ببخشید شما اگه مشکلی با تک وب دارید میادید همه سایت های رو سرور رو هک میکنید که چی رو ثابت کنید
در ضمن من دنبال شهرت نیستم . شهرت چی . دوستان منو میشناسن . من فقط برای سرگرمی میام تو سایت که وقتم رو پر کنم تو خیلی از فروم های دیگه هم عضو هستم و روازنه چند ساعت وقتم رو میزارم و به فروم ها سر میزنم .
من از کار شما ناراحت هستم . خیلی بطور اتفاقی چند روز پیش سایت رو دیدم هک شده چون از نیک ایمیل اومده بود که دامین داره اکسپایر میشه یه دفعه سایت رو دیدم . دیدم شما هک کردید . به دوستم نگ زدم گفت من 6 ماهه اصلا ابدیت نمیکنم و دیگه با سایت کاری ندارم
با تک وب هم اصلا کاری ندارم چون اصلا به من ربطی نداره . حالا اون پول داده یا نداده اصلا به من مرتبط نیست منم دل خوشی از ایشون ندارم دلیل نمیشه برم سایت هاش رو هک کنم . متاسفانه این پول چه کارهایی که نمیکنه .
درباره وبلاگ دربارش تو فروم بحث کردیم میتونید تو قسمت متفرقه تاپیک رو ببنید . کلاه بردای هست یا نیست فکر نمیکنم به موضوع ربطی داشته باشه . من توضیح دادم سایت انگلیسی نوشته تو امریکا هم هستش . مال بابای منم نیستش هر کی دوست داره بره ثبت نام کنه پول میده یا نمیده به من مرتبط نیست . نوشتم هر کسی از طریق این لینک ثبت نام کنه چون من معرف بودم چند دلاری هم بهم میده
لینک رو ببنید . تازه عضو شدید و اطلاعی ندارید درباره این مسله همه دوستان نظر دادند و بحث کردیم
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...86%D8%AA-5949/
حالا مشکلتون با من هستش یا تک وب یا این سایت امریکایی یا کلاه برداری