بالاخره لیسانس درسته یا لایسنس/؟
ولی ۴ هزار هم یه خورده خیلی زیاده
بالاخره لیسانس درسته یا لایسنس/؟
ولی ۴ هزار هم یه خورده خیلی زیاده
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
از من خواستند که دامین های مشکل دار را از سرور منتقل کنم،
اما خیلی جالبه که من با هیچ یک از اکانت هایی که بهم گفتند مشکل دارند هم مشکلی ندارم و به راحتی وارد cpanel می شوم و فایل منیجر و دیگر گزینه ها به درستی کار می کنند.
با اینترنت مخابرات و ip ایران هم چک می کنم ورود به cpanel ها را و به مدل های مختلف مثل ip:2082 و domain.ir:2082 و حتی addon-domain.ir:2082 و هیچ یک مشکلی ندارند.
عجیب نیست؟ پس چرا بعضی مشتریها خطا می بینند!؟
سی پنل معمولا به طور دقیق به اعلام میکنه که چه سایت یا سایت هایی مشکل داشتند
حدود 1 ماه پیش که لایسنس یکی از سرورها دچار مشکل شد
به دیتا سنتری که لایسنس تهیه شد تذکر داده بودند که مشکل رو حل کنند و گرنه طی 10 روز آینده کلیه لایسنس های شما بلاک میشه
دلیل هم به خاطر ریسلر داشتن یک دامین ir بوده
همکاران اگر ریسلر ir هم دارید حتما دامین ریسلر رو عوض کنید
کد PHP:
Specifically, the following server is in violation of the above referenced regulations:
SERVER.ip host.*******.ir
In addition to U.S. Federal law, your reseller agreement, and the end user license agreement require compliance with all applicable U.S. export regulations. Please take appropriate action to remedy this occurrence or cPanel will be forced to cancel all licenses found to be in violation within 10 days of this notice. Repeated violations may result in account termination. Additional information about U.S. export regulations may be found her
به نظر من این بحث ها ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره
مشکل از اون افرادی هست که ما ایرانی هارو انقدر ذلیل کردند
کسانی که 7000 سال تلاش مردان ایرانی رو به خاک رسوندن و کاری کردن تا با سوریه در یک لیست قرار بگیریم
به خدا این فرهنگ ایرانی نیست
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : October 28th, 2012 در ساعت 14:02
اینجا خوندن این متن خالی از لطف نیست:
اینک که من از دنیا می روم، بیست و پنج کشور جزو امپراتوری ایران است و در تمامی این کشورها پول ایران رواج دارد و ایرانیان درآن کشورها دارای احترام هستند و مردم آن کشورها نیز در ایران دارای احترامند .
دیگه افغانستان وضعش بهتر از ما شده الان افغانی میتونه از سی پنل استفاده کنه ایرانی جماعت تحریمه واقعا متاسفم برای خودم که تو ایران به دنیا اومدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)