اکبر عزیز ! سلام !

من میدونم میخواید چی بگید ! میخواید بگید برای شهرت و کسب درآمد خودمون و تغییرات احتمالی و به عنوان پروژه خودمون معرفی کردن هست ! کاملاً در اشتباهیت ! خیلی از دوستان با اطلاع نال بودن اسکریپت از ما میخرن ! چون کسی که وجه مالی بالایی نداره دوست داره سایتی خوب داشته باشه تا کسب درآمد کنه ! به عنوان مثال حامد عزیز میدونن تموم محصولاتشون توسط من نال شده و ریپ شده اما میدونه نمیفروشم محصولاتشو و برای مشتریای من به جاش کوپن تخفیف صادر میکنه . این وسط به من جز خیر چیزی نمیرسه و با حامد عزیز رابطه خوبی داریم و با هم همکاری هم میکنیم !
ما تک وب را هک کردیم ! اونم خود سایت تک وب نه ... چونکه ایشون تبلیغ داده بودن در سایت ما و بعد ما رو پیچوندن سپس میلاد تمام یوزر ها را هک کرد که از سایت اخراج شد بعد از این قضیه !

خیلی از دوستان میگن علاقه ای به نال ندارم ولی همه این دوستانی که میگن حداقلش 50 درصد این دوستان استفاده میکنن !
من رو تک وب اسکریپتی ندیده بودم که نال نشده باشه همه نال بود !

و در کل پست بالایی تنها روی صحبتم با شما نبود . به خودتون نگیرید من پوزش میخوام اگه واقعاً به کسی برخورده !

روزانه خیلیا پشت سر من صحبت میکنن و خیلیا هم پشت سر محمد ! اما ...
من خواستم سایت را شخصی کنم ! و خیلیا معتر شدن پس این ثابت میکنه نباید تنها با عامه ی جامعه ی معترض نگاه کرد چون درصد بیشتر توافق دارند !

موفق باشید !

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

راستی عکسی که گذاشتید ! منم میتونم همچین عکسی درست کنم !
به قول محمد قبل از اینکه کاری رو انجام بدید فکر کنید بعد انجام بدید نه اینکه توش بمونید !

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

راستی به نظر شما مطلب شما در وبلاگتون نوعی کلاه برداری نیست ؟
کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار :
حالا می پرسید چطوری و چگونه .
برای شروع شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید و تنها سرمایه شما هزینه روزانه 2 دقیقه وقت در اینترنت هست که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه و شما در هر 30 ثانیه 1 دلار دریافت می کنید

خوب چطوری و چگونه
برای شروع در سایت زیر ثبت نام کنید ( ثبت نام در عرض 30 ثانیه )

Grand PTC : Welcome To Grand PTC!

به قسمت register وارد میشید و شناسه و ایمیل و اینجور چیز ها رو وارد میکنید سپس login رو میزنید و وارد سایت میشید . ثبت نام شما تکمیل شد

اینطور که من دقت کردم با ref id شماست شما اگه دلسوز بودید که ........

موفق باشید