نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: دانلود رایگان قالب هاستینگ وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : دانلود رایگان قالب هاستینگ وردپرس

سلام . من مدیر پی سی ول احسان هستم !
    قبل از اینکه بیام اینجا و از پی سی ول طرفداری کنم میخوام از پرشین اسکریپت طرفداری کنم !

اول از همه چه فارسی کرده باشه و چه نکرده باشه گروه پرشین اسکریپت برای شما نذاشته واسه فروش شما ها که مدعی هستید برید فارسی کنید ببینم چقدر میتونید این محصولات برای کسایی گذاشته میشه که توانایی انجام کاری مبنی بر مبتنی بر وب را نداشته باشن . پس اگر در خودتون میبینید برید انجام بدید رایگان بذارید واسه دانلود و گروه پرشین اسکریپت هم خودش کار خودشو میکنه و عجرتش رو میگیره !

و از محمد عزیز مدیر پرشین اسکریپت هم تشکر میکنم و از زحماتشون برای جامعه مجازی اینترنت قدر دانی میکنم که به نظر من یکی از ارکان و پایه های نشر وب پارسی هست که روز به روز باعث به وجود آمدن سایت های فارسی میشن !

و اما پی سی ول !؟
    آیا ما *** هستیم ؟ پس چرا شما ها فایل های ما را دانلود میکنید ما با اسکریپت فارسی رشد نداشتیم که بخوایم شهرت را از آن خودمون بکنیم ! تا حالا فکر کردید چرا محصولات محسن داوری . حامد . دی مارکت { پور سلطان } و ... را برای دانلود قرار ندادیم !؟
    برای اینکه پروژه های این دوستان و دیگر دوستان مختص خودشون هست و خودشون زحمتشون رو کشیدن !
    اگر ما *** هستیم چرا از نال های خارجی استفاده میکنید !
    ما تنها پروژه هایی را در اختیار مردم میذاریم که یا خارجی بودن فارسی شدن و به اسم خودشون میفروشن با قیمتی بالاتر از سازنده مانند به ایران . مانند سبد خرید و ... ! یا اینکه یک پروژه کوچک و بدرد نخور هست مثل برخی از سیستم های مدیریت ! یا پروژه هایی که برای دیگران هست اما دیگران دارن میفروشن و از اون سوء استفاده میکنند !

نمیدونم چرا سایتی ایرانی خودشو میکشه بالا همه دوست دارن اونو بزنن زمین !
    آیا این انصاف هست ؟ تمام اسکریپت های سایت های پرشین اسکریپت و پی سی ول روزانه دانلود و نصب مبشه و تغییر پیدا میکنن به عنوان پروژه جدید آیا این ***ی نیست ! اگر حتی صاحب اثر ویرایش کننده هم باشه با یک نظر از سایت برداشته میشه ! اگر خیلی ناراضی باشه ! کسی که اعتراض نمیکنه یعنی خودش فهمیده چه کاری انجام داده !

جناب آقایان که نوشتید پی سی ول *** پی سی ول هک میکنه !
    درسته من خودم به شخصه چند سایت را Deface کردم نمونه بارز سایت peoples.ir میدونید چرا ؟ چون داشت social engine hands shakes را میفروخت و میگفت من فارسی کردم در صورتی که اینطور نیست یا اگر تغییراتی در ظاهر سایت شما ایجاد شد تنها به دلیل اینکه مفهومی داشته باشه که سایت شما از لحاظ برنامه نویسی و سرور دچار مشکل است تا چاره ای اندیشه کنید !

من دیگر بحث را ادامه نمیدهم اما خواهشاً کمی درنگ و تامل کنید و در اندیشه فرو روید !
    گروه پی سی ول دارای اشخاصیست تحصیل کرده و متخصص در زمینه وب !

اگر هم کسی گلایه ای داره و ناراحته و کار خاصی داره با من میتونه از طریق یاهو با من تماس داشته باشه تا با هم مذاکره کنیم : ze8ooon

نادانترین آدم ها کسایی هستند که خود را عاقل میدونن اینو یادتون باشه
    و اینم بدونید ما امده ايم که با زندگي کردن قيمتي پيدا کنيم. نه اينکه..... به هر قيمتي زندگي کنيم

موفق و پایدار باشید
    در پناه حق
    ویرایش توسط eh3an : December 25th, 2009 در ساعت 17:29

2. تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)