با سلام
با ای دی من تماس بگیرید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
با سلام
با ای دی من تماس بگیرید
mrmy_yasin
یا علی
یاس هاست
با سلام
تقريبا 17 گيگ اطلاعات هست. فايل هاي شبكه مجازي هست. كنترل پنل هاست قبلي سي پنل هست و هاست جديد دايركت ادمين. سايت با زبان پي اچ پي هست.
خير هر كدام مربوط به شركت متفاوت هستن. ممنون ميشم من رو راهنمايي نماييد.
با سلام
بله از سي پنل به دايركت ادمين ميخواهم انتقال دهم. مرسي از توضيحاتتون. اميدوارم خودم بتونم انجام بدم و نياز نباشه كه مزاحم شما بشم
با تشكر از شما
ویرایش توسط Mohammad1980 : October 26th, 2012 در ساعت 02:29
یک بار فرمودید که 17 گیگ هست، سوال من در مورد نوع محتوای فایل ها بود، فایل های مربوط به خود اسکریپت و سایتتون هست؟ یا عکس، فیلم، موسیقی و مواردی از این دست؟
حجم دیتا بیس چقدره؟
ممکنه 2 شرکت از یک دیتا سنتر سرور بگیرند، آی پی سرور جدید و ادرس سایتتون رو برام بفرستید ببینم از چه دیتا سنتری سرویس گرفتید
انتقال سی پنل به دایکت ادمین رو معمولا میذارن به عهده ی مشتری یا اینکه با دریافت هزینه انتقال میدن
خصوصا این که ۱۷ گیگه
احتمالا هم حجم دیتابیسش بالاست
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
مرسي از شما دوست عزيز
راستش من نميدونم. حجم ديتا بيسم كه حدودا 400 مگ هستش. باقي اطلاعات هم حتما مواردي هست كه كاربران آپ كردن. چون شبكه اجتماعي هست و هر كسي يه چيزي آپ ميكنه. نه اينون مطمينام كه دو تا شركت سروراشون مربوط به يك شركت نيست.
با تشكر از شما
من فايلها رو زيپ كنم آيا اشكالي واسه سايت ديگه هم پيش مياد؟ چون يه سايت ديگه هم توي هاست من هست؟؟؟؟؟؟ ميشه دانلود كردن به وسيله سرور مجازي رو برام توضيح بدين؟ من نمي دونم چه طور اين كار رو انجام بدم
شركت گفته كه ما انجام نميديم و خودم بايد انجام بدم
بله موافقت نكرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)