نقل قول نوشته اصلی توسط rezaali1 نمایش پست ها
ممنون از امگاهاست
یه چند تا سوال دیگه
سرور کانادا از نظر سی پی یو با انگلیس فرقی داره؟
در پلن های اون سایتی که گفتید دارید ادغام می شید همه ی اون ها دارای پهنای باند بودند و قیمتاشونم از سایت شما گرونتر
می خواستم بدونم با پهنای باند نا محدود و همون قیمت ارائه می دید؟
یه سوال دیگه شما تضمین می کنید که کانادا هم همون کیفیت انگلیس داشته باشه؟
سلام
مدل سی پی یو متفاوت هست اما منابعی که به شما اختصاص داده می شه فرقی نداره
روال برخورد با مشتریان سابق مثل گذشته هست و تفاوتی نداره
کیفیت تعاریف مختلفی داره. ما که یک ماه رایگان برای شما در نظر گرفتیم. استفاده بفرمایید بعد نظرتون رو به ما بگید. کسی که باید در مورد کیفیت بگه شما هستید!
نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
باسلام
جناب اسکندری فقط یه مورد اینکه در مورد پورت 10گیگ و 1گیگ قطعا اگر شما روی سرور انگلیس خود 100مشتری داشتید و تمامی آنها از کیفیت پورت راضی بودند قطعا روی پورت 1گیگ به این شکل نخواهد بود! پورت یک گیگ فکر نکنم بتونه 100مشتری ایرانی را هندل کنه آن هم مشتری های ایرانی...
ولی به هرحال انشاا... که موفق باشید و قیمت ارز هم دوباره برگرده به قیمت واقعی ...

موفق باشید
کاملا حق با شماست. چیزی که من گفتم مصرف یکنواخت هست. بدیهی بعضی اوقات سرور خیلی بیشتر و بعضی اوقات کمتر مصرف می کنه.
جا داره همین جا از شخص شما و تیم خوبتون تشکر کنم. الماهست جزو معدود جاهایی هست که واقعا حرفه ای کار می کنه. امیدوارم همیشه موفق باشید
نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
با سلام حرفتون تایید میشه متاسفانه بنده خودم روی سرور 1 گیگ الان 70 مشتری هستن بعضا" پیش میاد که مشکل داشته باشیم با یوزر ها به همین دلیل سرور رو جدا کردیم

ولی اقای اسکندری با نهایت احترامی که براتون قائل هستیم شما در تمام اوقات خواستید در اول امر بهترین باشید و سرور های عالی داشته باشید ولی بعد از چند مدت ناگهان یادتون میاد که باید به فکر مسائل مالی باشید

شما همون روزی که سرور 1000 پوندی از دیتاسنتر گرفتید باید فکر اینجاشم میکرید
نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
باسلام
مشکل از سمت ایشون نیست! فکر میکنم تمدید سرور ایشون چیزی حدود 4میلیون تومان شود! درصورتی که باید نصف این قیمت باشد! مشکل از قیمت ساعتی ارز میباشد...
اتفاقا سرور انگلیس سود خوبی داشت برای ما. ماه اول که هزینه سرور کاملا تامین شد و ماه دوم سرور پر شد. اما باور کنید تو مخیله هیچ کسی نمی گنجید دلار ۲.۵ برابر بشه! ماه قبل هم در حالی تمدید کردیم که کاربرها به خاطر هزینه زیاد کنسل کرده بودند و از جیبمون دادیم به امید بهتر شدن وضع بازار.