کاش یکی پیدا میشد یه کاری میکرد سایتشو مسدود کنیم.
من دنبال یکی از آشناها رفتم گفت اگر این مشکلات درست باشه مسدودش میکنیم ولی دیگه فرصت نکردم ببینمش ولی مثل اینکه باید برم سرغش تا این مردیکه کلاهبردار اینقدر راحت و با خیال راحت به کلاهبرداری ادامه نده.
شاید حوصله داستان نداشته باشید ولی بد نیست یه داستان در مورد اینکه چطوری بی غیرتی برای برخی شیرین میشه تعریف کنم :
یه بنده خدایی بود تو محل ما گارگری میکرد و هرکی هرکاری داشت انجام میداد چه کارهای ساختمانی و چه نظافتی و...
یکبار پای این بنده خدا شکست و چندین ماهی نمیتونست کار کنه و مردم هم هرکی میدیدش بهش کمکی میکرد اوایل با خجالت قبول میکرد چون زن و بچه داشت و مجبور بود.بعد از یه مدت که این کمک ها به مزاجش شیرین اومد دیگه علنا دستش رو جلوی اینو اون دراز میکرد تا به یک گدای حرفه ای تبدیل شد با اینکه حتی یک سال از شکستگی پاش گذشته بود.تازه یه کلاه سبز سیدی هم گیر آورده بود و سرش میزاشت.
اوایل هرجا در مورد زیماهاست بحث میشد اسدی مثل گجت زود حاضر میشد و با همه میجنگید و بحث میکرد ولی گویا ایشون درامدی که از راه کلاهبرداری از تازه واردان به دنیای نت داره بی غیرتش کرده و دیگه اصلا زحمت خوندن این تاپیک ها رو نمیکشه.بله ایشون بیسواد و بی مسئولیت دروغ گو بود و بی غیرتی هم به خصوصیات بارز اخلاقیش اضافه شد.البته گهگاهی با نام های مستعار میاد یه چیزی از خودش در میکنه ولی دیگه جرات نمیکنه بگه من محمد حسین اسدی هستم و اسمش براش شرم آور شده.
به هرحال بالاخره یکی از بچه هایی که تو نت و وب هاستینگ تالک فعاله باید قدرت اینکار رو داشته باشه ! یعنی یکی از بچه های سازمان های مسئول تو سامان دهی و کنترل نت به این انجمن و انجمن های دیگه سر نمیزنه و تو این زمینه فعال نیست ؟