کار جالبیه
ببخشید یه سوال داشتم
چه مدت طول میکشه تا اولین نسخه ی پایدار منتشر شود ؟
کار جالبیه
ببخشید یه سوال داشتم
چه مدت طول میکشه تا اولین نسخه ی پایدار منتشر شود ؟
سلام
خوب هستین؟
تبریک میگم
واقعا بخاطر پیشبرد فرهنگ اوپن سورس تبریک میگم
نرم افزارهای اوپن سورس(چه تحت وین و وب) فقط نرم افزار نیستند بلکه فرهنگند
با تشکر دیگروار از شما
بنده هم تا اونجایی که بتونم سعی میکنم همکاری بکنم
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
یا حق
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
امروز، نسخه ی آرتا از فاز beta به فاز RC تغییر یافت، و نسخه ی 1.0.0rc1 منتشر شد. تمامی باگ هایی که تا کنون کشف شده اند، در این نسخه فیکس شدن و دوستان می تونن با اعتماد بیشتری به استفاده از آرتا بپردازن. البته پیشهناد می کنم که هنوز هم آرتا رو بعنوان یه راهکار مطمئن برای ساخت یک وبسایت رسمی در نظر نگیرید. البته برای تست و وبسایت های کوچک می تونین در محیط های آنلاین از اون استفاده کنین.
اتفاقاً پستی هم مبنی بر این رخداد در بلاگ آرتا قرار دادم که می تونین بخونین.
انگلیسی:
Moving to RC Phase | Arta Blog
پارسی:
پیش روی به فاز RC | آرتا بلاگ
احازه بدین از تمامی دوستان عزیز تشکر کنم بابت اظهار لطفتون به اوپن سورس و فرهنگ اون، و از همگی خواهشی کنم.
بزرگترین و مهمترین کمکی که در راستای پیشرفت پروژه میتونین انجام بدین همین است که آرتا رو به آشنایان و همکاران خود و در محیط های مختلف معرفی کنید و با دریافت آخرین نسخه ی آن از وبسایت پروژه، آرتا رو نصب کرده و از جوانب مختلف و در محیط های مختلف مورد بررسی قرار دهید، و مشکلات احتمالی و نظرات خودتون رو در همین انجمن یا انجمن های خود آرتا، منعکس کنید.
انجمن های آرتا: forum.artaproject.com
دانلود آرتا: دریافت آرتا - Arta CMS
اجازه بدین باز هم از همگی تشکر کنم و ازتون خواهش کنم که در راستای پیشرفت پروژه، یاری رسانی کنید.
در ضمن در شبکه های اجتماعی هم می تونین آرتا رو برای داشتن آخرین اخبار دنبال کنید.
:Introducing Arta
An Open Source project by Mehran Ahadi
ArtaProject.com
از تمامی دوستان دعوت به همکاری می گردد.
عالی فقط چرا وبلاگ سایت با وردپرسه؟ و اگر سایت کاملا فارسی باشه خوب نی؟؟؟؟؟ در کنارش زده باشه انگلیسی؟؟؟
آقا روی لوکال هم نصب نمیشه میگه سیستم شما مشکل دارهچیکار کنیم
man mikham nasb konam bad az in ke etelaate bank etelaati ra vared mikonam in peigham ra mide chera
مشخصات بانک اطلاعاتی
اتصال آرتا به بانک اطلاعاتی
ارتباط با موفقیت برقرار شد.
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/asrnews/public_html/install/model.php on line 162
دستورات مدیریت اطلاعات با موفقیت اجرا نشدند.
راهنما و مستندات رو لطف میکنید لینکش رو بدید؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در مورد سوال اول تون، اینجا رو ببینید. هدف آرتا صرفا کار کردن در داخل کشور نیست! از طرفی، جذب مخاطب از خارج کشور به مراتب سخت تر از جذب آن در داخل کشوره و یکی از اهداف این کار، این بوده که راه رو برای مشتریان خارجی هموار کنیم. مضاف بر این، سایت به مشتریان پارسی زبانِ شناسایی شده، توصیه می کند که از سایت پارسی بازدید کنند.
سوالتون خیلی کلّیه. خب دقیقاً کجای سیستم مشکل داره؟ از کجا ایراد می گیره؟
یه مشکلی در بانک اطلاعاتیتون وجود داره. اون شرایطی که خواسته رو فراهم کنید درست میشه. حدس می زنم که Collation رو درست set نکرده باشین. در همون صفحه یه سری توضیحات در مورد نحوه ی آماده سازی DB نوشته شده.
از این بابت متأسفم. آرتا هنوز به فاز Stable نرسیده و در فاز ناپایدار قرار داره، و هنوز دارای نقص هایی هست، من جمله همین که اشاره فرمودید. امیدوارم در آینده ی نزدیک بخش راهنما و راهنمای کد نویسی در وبسایت راه اندازی خواهد شد، ضمن اینکه اولین نسخه ی پایدار نیز منتشر خواهد شد.
هم اکنون در حال کار بر روی قسمت dev.artaproject.com هستیم... امیدوارم در آینده ی هر چه نزدیک تر به پایداری برسیم.
مرسی از همه دوستان!
ArtaProject.com
سلام دوستان.
بلاخره نسخه ی 1.0.0RC2 هم منتشر شد! با امنیت و پایداری بیشتر از همیشه...
در این نگارش، مشکلات کلی و جزئی متعددی رفع شده ان. مهمترین تغییر اعمال شده، بر روی سیستم فیل تر ورودی انجام شده که به موجب اون، تقریباً از تمامی حملات XSS جلوگیری خواهد شد. بهینه سازی کارایی سیستم، اصلاح رابط کاربری، استاندارد سازی بعضی از ساختارهای کد و رفع برخی مشکلات کارایی سیستم، از دیگر تغییرات اعمال شده اند.
با توجه به تغییرات ایجاد شده در سیستم فیل تر ورودی، می توان امید داشت که این نگارش پایداری بیشتری نسبت به نگارش های پیشین داشته باشه؛ لذا ممکن است که این نگارش، آخرین نگارش ناپایدار باشه. اکنون کاربران محترم می تونن با نگرانی کمتری آرتا را بر روی محیط های آنلاین استفاده کنند.
به امید اینکه برای شما دوستان مفید واقع بشه.
برای جزئیات بیشتر در مورد تغییرات ایجاد شده، و آشنایی با یکی از کاربرد های دنیای منبع باز که در این نسخه از اون استفاده شده، به پست مربوطه در آرتابلاگ مراجعه کنین.
ArtaProject.com
سلام دویت من من یه کمی HTML و CUstumiz کردن بلد هستم...میدونم کمه ولی اگه قول بدی اسم من هم تو بنیانگذاران سایت باشه من امور تبلیغاتی رو واست انجام میدم مثل فیسبوک و .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)