اکانتشون باز هست نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و 20 دقیقه پیش هم وارد انجمن شدند !
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
اکانتشون باز هست نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و 20 دقیقه پیش هم وارد انجمن شدند !
بنظر میاد سیاست های کاری ایشون و صحبت هایی در مورد ایشون بعد از ایمیلی که از شتاب دادن باعث شده پستی ارسال نکنند.ولی در کل من امیدوارم هرچی بشه.بشه فقط این درگاه ملت باز بشه+مشکل پرداخت پول از طرف مشتری که باعص میشه بعضی مواقع پول بجای حساب ما به حساب جی پال بره هل بشه
دوستان سلام من الان ثبت نام کردم و الان کمی گیج شدم این کدها رو ایا باید تغییری بدم و باید در کجای قالب قرارشون بدم سیستم مدیریت محتوای من وردپرس هست ممنون میشم زودتر کمک کنید
تشکر از جی پال
دیروز درخواست واریز شتاب دادم امروز واریز کردن
حس میکنم این چند روزه خیلی از پرداخت ها رو جی پال ناقص میزنه! یعنی مشتری نمیتونه پرداخت کنه!
برای شما هم همینطوره؟
نه ! یه نگاه به بازدید سایت بنداز کار کاسبی کم شده ! البته درگاه پاسارگاد بعضی وقتها گیج میزنه یه کم مشتری میپرونه !
در کل یچیزی که برا من عجیب بوده اینه که دوبار شده فروش روز قبلم با فروش روز بعدم دقیقااااا یکسان بودن .حتی نه 1ریال کمتر و نه بیشتر این خیلی برام عجیب بود و یجورایی حس میکنم ممکن پرداخت هایی که تو حساب ما بیاد کنترل شده باشه .چون من معمولا بیشتر فروشمو تو صبح زود دارم.اینا یکم عجیبه برام
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
جی پال قطع شده ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)