سلام دوستان من متوجه شدم جديدن سايت من براي بعضي از افراد منتقل ميشه به يك پيج ديگه اين مشكل در اكسپلورر بيشتر به چشم مي خوره و به صفحه روبرو منتقل ميشه !! http://resonly.com/search.php?q=1722...4042+951637255
سلام دوستان من متوجه شدم جديدن سايت من براي بعضي از افراد منتقل ميشه به يك پيج ديگه اين مشكل در اكسپلورر بيشتر به چشم مي خوره و به صفحه روبرو منتقل ميشه !! http://resonly.com/search.php?q=1722...4042+951637255
در cpanel برید به قسمت ریدایرکت احتمالا یک رکورد ایجاد شده اون رو حذف کنید مشکلتون حل میشه
اگر رکوردی ندیدید اسم سی ام استون رو بگید
اخیرا کد جاوا در سایتتون قرار ندادید؟
فایل فلش قرار ندادید؟چون بعضی بنر های تبلیغاتی خود به خود ریدایرکت میکنن
موفق باشید
وارز دیتــــــــا پرداز
این مشکل مربوط به دی ان اس ریکورد های شماست . اگر مشکل از اون نبود فایل htaccess سایت خودتون رو بررسی کنید...ریدایرکت نشده مشکل از دامنه شماست
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
برو تو فایل ایندکس سایتت اونجا یه کد ریدایرکت هست اونو پاک کن احتمالا یه افزونه ایی نصب کردی اینجوری شده index.php
دوست عزیز اطلاعات اکانت ftp بدید براتون درست کنیم
هر چند به ما ربطی نداره و پشتیبانی خودتون باید انجام بده اما مشکلی نیست
اطلاعات رو پیغام خصوصی کنید
موفق باشید
وارز دیتــــــــا پرداز
داداش پاسخی که من دادم مشکلت رو حل میکنه
سایتتون اصلا برای بنده باز نمیشه
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
با سلام
احتمالا یه افزونه یا بنر تبلیغاتی در سایت خود قرار داده اید که ریدایرکت میشه به اون ادرس
و همین این میتونه باشه که در فایل htaccess شما کدی برای ریدایرکت هستش ! و یا هم در قسمت ریدایرکت در سی پنل سایتتون به این ادرس ریدایرت میشه
و یا هم در فایل ایندکس خود کدی برای انتقال مرورگر اینترنت اکسپلور وجود داره
اگر با بررسی موارد بالا مشکلتون حل نشد احتمالا مشکل از دامین تون هستش !
یا علی
یاس هاست
دوست عزیز به این موارد اشاره شده بود / لطفا تکرار ارسال نکنیدبا سلام
احتمالا یه افزونه یا بنر تبلیغاتی در سایت خود قرار داده اید که ریدایرکت میشه به اون ادرس
و همین این میتونه باشه که در فایل htaccess شما کدی برای ریدایرکت هستش ! و یا هم در قسمت ریدایرکت در سی پنل سایتتون به این ادرس ریدایرت میشه
و یا هم در فایل ایندکس خود کدی برای انتقال مرورگر اینترنت اکسپلور وجود داره
اگر با بررسی موارد بالا مشکلتون حل نشد احتمالا مشکل از دامین تون هستش !
یا علی
یاس هاست
دوست عزیز برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم هست / اینطوری اکانت خودتون رو بلوک میکنید چون خلاف قوانین هستداداش پاسخی که من دادم مشکلت رو حل میکنه
وارز دیتــــــــا پرداز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)