نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: تجربه کار با IRdomain.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه کار با IRdomain.com

ولی به نظر من خوبه من قبلا با این سرویس کار میکردم پشتیبانیشونم خوب بود تخفیفاشونم خوبه . الان رو نمیدونم قیمت ها هم بخاطر دلار بالا رفته مخصوصا قیمت دامین
    به صورت عمومی و در منظر غیر حرفه ای بله شرکت خوبی هست!! اما زمانی که شما انتظارات حرفه ای مثل پنل کامل مدیریت دامین و ... داشته باشید جواب پشتیبانان این شرکت شگفت انگیزه!

سلام خواستید میتونم رایگان به پنل خودمون منتقل کنیم دامنه را
    با کنترل پنل کامل و بدون محدودیت
    یک دنیا تشکر از این که به فکر سود خودتون و دریافت هزینه تمدید دامنه جهت انتقال نیستید
    با توجه به شناختی که از شما دارم و یک سرویسی که نزدیک به یک سال هست روی سرورهای شماست اگر این دامنه به شما منتقل بشه نگرانی هام برطرف خواهد شد!!!
    اما جالب اینه الان تماس گرفتم برای کد انتقال میگن باید سوال امنیتی که موقع ثبت نام درج کردید پاسخ بدین تا کد رو بهتون بدیم!!!!
    مالکیت دامین به سوال امنیتی پنل کاربری مربوط شده جدیدا!!! نمیدونم ایمیل نقش چی رو داره والا!!!!
    دارم فکر می کنم ببنیم سوال چیه اگر به امید خدا یادم اومد و این دامین رو تونستیم زنده کنیم حتما تماس می گیرم
    بازهم از زحمات و برادری های بدون چشم داشت شما در انجمن چه در مورد خودم چه در مورد سایرین سپاسگذارم

2. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)