ببینید میشه گفت این پروژه واقعا پروژه بزرگی هست، بزرگتر از اون چیزی که تو ذهنتون تصور می کنید
من نمی خوام نا امیدتون کنم هر کمکی هم از دستم بربیاد در اختیارتون می ذارم ولی می خوام پرقدرت شروع کنید و ایده داشته باشید واسه کارتون
شاید هر کسی با خودش فکر کنه و یک روال برای طراحی پروژه اش در نظر بگیره و شروع به کار کنه ولی پس از شروع کار معلوم میشه که چه مشکلاتی قرار هست جلو روتون سبز شه
چون تجربه کردم دارم عرض می کنم
ولی مواردی رو می گم که در نظر داشته باشید و حداقل روشون فکر کنید
شما باید با بدترین و غیر استانداردترین نوع کد نویسی ها سروکله بزنید
ملاک های رتبه بندی تون چی هست و اینکه چطور می خواید با انواع تقلب مقابله کنید
روش ذخیره سازی داده ها به چه شکل هست تا بهترین بازدهی رو داشته باشید ( اینجا مثل پروژه های عادی نیست که طراحی نادرست دیتابیس و ساختار مشکلی تو روند کار بوجود نیاره ... اینجا شما با رکورد های میلیاردیو درخواست های خیلی زیاد و ... کار می کنید که باید همه جوانب رو در نظر داشته باشید تا مشکلاتی چون افت سرعت، کرش هارد، لود سی پی یو و ... پیش نیاد
اینها دو سه نکته از هزاران نکته این پروژه بود که خواستم خدمتتون عرض کرده باشم هرچه بیشتر میرید جلو شاهد گستردگی بیشتر پروژه میشید ( واقعا به این شکل هست )
پروژه رو کامل تحلیل کنید ... ماه ها وقت واسه این کار هم کمه و تا می تونید به فکر بهینه سازی باشید و خودتون الگو اختراع کنید
هزینه مهمترین نقش رو بازی می کنه
اینجا باید همه جوانب رو در نظر گرفت