-
October 20th, 2012, 06:07
عضو دائم
پاسخ : کسانی که سیستم عامل خودشون لینوکسه بیان تو
سوال اساسی
توی سیستم عامل ویندوز بعد از چند مدت گاهی \یش میاد که سیستم عامل رو دوباره نصب میکنیم و درایو مثلا سی کاملا \اک میشد و اطلاعات باقی درایو ها سرجاشون باقی میموندن
اما حالا که اوبونتو داریم چطور؟
یعنی من اگه بعدا بخوام دوباره اوبونتو رو دوباره نصب کنم کل اطلاعات از بین میره؟
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز درایو داشته باشه و باقی درایوها اطلاعاتشون از بین نره؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012 06:07
# ADS
-
October 20th, 2012, 06:44
عضو انجمن
برخلاف سیستم مزخرف ویندوز، توی لینوکس همه چیز فایله و شما به جای درایوها یک filesystem دارید که دایرکتوریها توش قرار دارند.
یک حسن این شیوه انعطاف پذیر اینه که شما می تونید قبل از نصب مجدد (اصلا چرا باید مجدد نصب کنید وقتی سیستم تون ویروسی نمی شه، رجیستری نداره که کثیف بشه و با یک خط فرمان می تونید آپگریدش کنید و ...؟) دایرکتوری حاوی اطلاعات شخصی تون (مثلا /home) رو روی یک هارد اکسترنال کپی کنید و بعد از نصب لینوکس جدید توی فایل سیستم جدید اضافه کنید. به این ترتیب همه فایل های شخصی تون محفوظ می ماند.
به علاوه چون همه چیز فایله، هر فایل دیگری رو هم که لازم دارید (مثلا فایل های کانفیگ در دایرکتوری /etc ) می تونید بک آپ بگیرید تا دردسرتون بعد از نصب مجدد حداقل بشه.
برای اطلاع بیشتر:
Debian User Reference Manual (Obsolete Documentation) - Files and File Systems
ویرایش توسط dude : October 20th, 2012 در ساعت 06:59
::: فروش سرور از دیتاسنتر
FDC در اروپا و آمریکا با 15% تخفیف :::
وب سایت :
18 اسب /
ارسال تیکت
-
تعداد تشکر ها ازdude به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012, 13:49
برای بازیهای لینوکسی :
کد:
www.heroesofnewerth.com
ioquake3.org
www.iodoom3.org
www.openarena.ws
savage2.com
-
تعداد تشکر ها ازdoomhammer65ir به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012, 14:38
عضو انجمن
البته شما می تونید خیلی از بازی های ویندوز رو روی لینوکس هم نصب کنید ولی این کار راحت نیست و نیاز به تجربه توی هر دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز داره اما نرم افزارهای playonlinux و crossover می تونه کار شما رو راحت کنه چون تنظیمات پیش فرض برای نصب خیلی از نرم افزاری های معروف ویندوز و بازی ها رو داره.
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2012, 15:13
عضو جدید
به نظر من روی لپ تاپتون یه وین 7 نصب کنید بعد یه مجازی ساز هم نصب کنید از طریق مجازی سازتون لینوکس نصب کنید خیلی بهتره.ما که همین کار رو کردیم خوب هم ج میده
البته این یک پیشنهاده چون سیستم عامل لینوکس یخورده اگه مبتدی هستید مشکل هست من توصیه میکنم با یه مجازی ساز نصبش کنید تا هر وقت لازمش داشتید از مجازی سازتون استارتش کنید
هر وقت هم خواستید داغونش کنید نیازی نیست که سیستم عاملتون رو عوض کنید فقط کافیه که مجازی سازتون رو ببندید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازwareztm به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2012, 12:14

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سوال اساسی
توی سیستم عامل ویندوز بعد از چند مدت گاهی \یش میاد که سیستم عامل رو دوباره نصب میکنیم و درایو مثلا سی کاملا \اک میشد و اطلاعات باقی درایو ها سرجاشون باقی میموندن
اما حالا که اوبونتو داریم چطور؟
یعنی من اگه بعدا بخوام دوباره اوبونتو رو دوباره نصب کنم کل اطلاعات از بین میره؟
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز درایو داشته باشه و باقی درایوها اطلاعاتشون از بین نره؟
چهار پنج ساله یه فدورا نصب کردم و تا به حال هم عوضش نکرده ام
فقط با اومدن ورژنهای بالاتر آپگریدش میکنم
لینوکس مثل ویندوز نیست که رجیستر داشته باشه و با نصب و حذف برنامه ها رجیسترش سنگین بشه و از کار بیفته یا از سرعتش کاسته بشه
سیستم فایل لینوکس با ویندوز خداشون هم یکی نیست
بهرته یه گوگلی بکنید در مورد سیستم فایل لینوکس و ویندوز تا متوجه بشید چرا لینوکس نیاز به تعویض نداره
-
تعداد تشکر ها از#elahe# به دلیل پست مفید