قبلا سرویس از آبتین داشتیم و کاملا راضی بودیم البته وضعیت الان رو در جریان نیستم.
موفق باشید.
قبلا سرویس از آبتین داشتیم و کاملا راضی بودیم البته وضعیت الان رو در جریان نیستم.
موفق باشید.
آبتین وب از همه جهت تایید میشه.
سرعت بسیار بالا
بدون هیچگونه قطعی
بنده الان یک سال و خورده ای هست که ازش سرویس دارم، حتی یک دقیقه هم قطع نشده.
پشتیبانی بسیار قوی ای هم دارند
قیمت هاشون هم عالی ...
.:: تور لحظه آخری | اطلاعات گردشکری | بانک اطلاعات تور ::.
.:: متن اهنگ | متن ترانه | تکست آهنگ ::.
.:: طراحی گرافیک || خرید شارژ || متن آهنگ ||آپلود عکس ::.
من هم از این هاستینگ سرویس دارم . چندتا سایت روی سروراشون دارم . تاحالا قطعی نداشتم . قیمت بسیار مناسبی هم دارن . تایید میشن
فروش دامنه Peyam.ir و B3da.ir
آبتین وب خوب هست اگه میخواهید از ان ها تهیه کنید مشکلی از بابت پشتیبانی و ... نخواهید داشت ولی irpowerweb هم خوب هست
ir power وب خوبه
ایران هاست هم خوبه (در حد عالی) اما ویندوزه
آبتین وب ه کار کردم مشکلی نداشتم باهاش خوب بود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مهر هاست نگیر پشتیبانیشون افتضاحه یه برگشت وجه داشتم ازشون 45 روز طول کشید حسابدارشون بیاد چک کنه اخرشم چند تومنشو خوردن به پشتیبانی گفتم چرا ؟ گفت باید با حسابداری اعلام کنم
منم قیدشو زدم!
اگر بحث در مورد آبتین وب باشه من که میگم خوبه.
چون من بعضی مواقع به هاستینگ ها سر میزنم و هر وقتم رفتم توی سایت آبتین وب آنلاین بودن
به نظرم گزینه خوبی هست.
من خیلی وقته دارم باهوشون کار می کنم هم از لحاظ پشتیبانی و هم از تکریم و احترام به کاربر یکی از بهترین ها هستند . قیمت و کیفیت خدمات خیلی خوبی هم دارند .
تایید می شونند...
آبتین وب خوبه
هم سرویساش هم پشتیبانیش
من یک ساله استفاده می کنم و راضی هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)