-
October 7th, 2012, 17:15
با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.
با پیغام خصوصی در تماس باشید
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 17th, 2012 در ساعت 12:59
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012 17:15
# ADS
-
October 17th, 2012, 17:39
عضو دائم
پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
گفتم واسه دانلود و آپلود میخوام..سرور مجازی ویندوز با رم 256 کافیه..هارد هم 30 گیگ فضای خالی داشته باشه کافیه
-
-
October 17th, 2012, 17:56

نوشته اصلی توسط
delta
گفتم واسه دانلود و آپلود میخوام..سرور مجازی ویندوز با رم 256 کافیه..هارد هم 30 گیگ فضای خالی داشته باشه کافیه
متاسفانه ندارم همچین سرویسی ! سرویس های کانادای من از 35 هزار تومان شروع میشه !
-
-
October 17th, 2012, 19:11
سلام.
یه آفر میتونید به ما بدید ؟
رم 2 - هارد بالا - سی پی یو اختصاصی 3500mhz- ویندوز - پورت قوی - ترجیحا هلند هم باشه خیلی بهتره - اما واسه دیگر کشورها یه کشوری باشه که تحریم نکرده باشه و بجز امریکا و آلمان .
-
-
October 17th, 2012, 20:44

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
یه آفر میتونید به ما بدید ؟
رم 2 - هارد بالا - سی پی یو اختصاصی 3500mhz- ویندوز - پورت قوی - ترجیحا هلند هم باشه خیلی بهتره - اما واسه دیگر کشورها یه کشوری باشه که تحریم نکرده باشه و بجز امریکا و آلمان .
متاسفانه موجودی ندارم
-
-
October 19th, 2012, 17:41

نوشته اصلی توسط
erfan.taleghani
شما جهت سرویس فندق شکن سرویس میخواستید ! من سرویس نمیدم و گفتم سرویس رو تحویل میدم و باقی کارها برای شماست ! 2 . شما قرار بود 45 هزار تومان پول بدید. گفتید واریز شده. حساب رو چک کردم و دیدم 20 هزار تومان واریز شده ! پس لطفا دروغ نگید به بنده . سوم اینکه هزینتون رو 2 روز بعد برگشت زدم و کلی تشکر کردید. پس جلوی دوستان نیاید بگید ال هست و بل هستش !
1.قرار بود بله 45 بدم اما شما سرويس رو کامل به بنده تحويل ندادين 2.بعد 20 اول ريختم قرار شد پنل ريبوت فعال کنيد که 10 دقيقه شد 1 روز بعد شد 2 روز بعدم اينکه ويندوز رو به ibs نتونيستين وصل کنيد اين شد که گفتم هزينه رو برگشت بزنيد !!!!! پس لطفا دروغ نگيد به بنده ! سوم اينکه بعد اينکه عزينه رو بر گشت زدين دهن کثيفتونو باز کردين يه چندتا چرتو پرت گفتين بعد هم اکنور کردين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس ال و بل بوده که گفتم اگر دوست دارين لاگ هاي چت رو اينجا بزارم که ملت بخونن !
خدا نگهدار
-
-
October 21st, 2012, 01:13

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
متاسفانه موجودی ندارم
آقا من کجا باید اعلام کنم که الان سرورم مشکل داره ؟
ازدسترس خارج شده؟
شما که اصلا نیستین!
کارمارو راه بندازین لطفا
-
-
October 21st, 2012, 20:42

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.
با پیغام خصوصی در تماس باشید
دوستان کسی از ایشون خبر نداره 4 روزه نیستش...
چنه تیکت جواب میده نه پ خ؟اگه دسترسی بهش دارین سروربنده ازدسترس خارج شده میخوام بدونم چرا!!!!!!!!
-
-
October 23rd, 2012, 12:14

نوشته اصلی توسط
zerocpanel
1.قرار بود بله 45 بدم اما شما سرويس رو کامل به بنده تحويل ندادين 2.بعد 20 اول ريختم قرار شد پنل ريبوت فعال کنيد که 10 دقيقه شد 1 روز بعد شد 2 روز بعدم اينکه ويندوز رو به ibs نتونيستين وصل کنيد اين شد که گفتم هزينه رو برگشت بزنيد !!!!! پس لطفا دروغ نگيد به بنده ! سوم اينکه بعد اينکه عزينه رو بر گشت زدين دهن کثيفتونو باز کردين يه چندتا چرتو پرت گفتين بعد هم اکنور کردين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس ال و بل بوده که گفتم اگر دوست دارين لاگ هاي چت رو اينجا بزارم که ملت بخونن !
خدا نگهدار

حیف اسم آدم ! دوستان متن کامل پت با یک آدم خالی بند اینجا قرار داده شده. هر کسی دوست داشت بخونه ! لینک : http://up.persianv.com/images/xln42blhcyvqcqe1tf7i.docx
همه واسه وا وب هاستینگ باز شدن ! الله اکبر
-
-
October 23rd, 2012, 12:31

نوشته اصلی توسط
hadi-110
دوستان کسی از ایشون خبر نداره 4 روزه نیستش...
چنه تیکت جواب میده نه پ خ؟اگه دسترسی بهش دارین سروربنده ازدسترس خارج شده میخوام بدونم چرا!!!!!!!!
جوابتون رو همون روز دادم × شمنا. سرویستون بالا هست. هزینه رو هم واریز کنید و یا هر چقدر زمان لازم داشته باشید میدم اطلاعتتون رو منتقل کنید. یا علی
-
-
October 24th, 2012, 12:22
سلام.
جناب طالقانی لطف کنین یا به تیکت در سایتتون پاسخ بدین یا جواب تلفن رو حداقل بدین!
-