-
December 23rd, 2009, 00:46
پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )
با سلاام
یه چند روزی هستش تبلیغات این شرکت رو میبینم که بازم میخواد سر این مردم بدبخت رو گول بمالن یادشون رفته اون موقع 150 بابت سیم کارت از مردم گرفتن و سیم کارت شدش 2 هزار تومان
حالا پروژه بعدی وای مکس هستش که میخوان اینطوری جیب مردم رو خالی کنن و مودم هاشون رو بفروشن به مردم و یه سرویس بی کیفیت بدن که بر اساس قوانین ایران مشترکین خانگی سرعتی بالای 128 کیلیو بایت نمیتونن داشته باشن
حالا من دیدیم اینا میگن سرعت 5 مگ میخوایم بدیم . این پروژه بعد از شکست مخابرات در ارائه پورت های ای دی اس ال برنامه ریزی شده تا یه جوری این اینترنت ملی راه بیفته و دیگه مردم نتونن از چیز پی ن و پاراکسی استفاده کنند . و یک سری سایت رو اماده کنن که بازدی کننده بره تو اوننها هر موقع هم خبری شدش سریع ببندنش . مطمعن باشید یه پای ایرانسل دولتی هستش و اصولا در این کشور شرکت خصوصی معنای نداره همه چی شبه دولتی و دولتی هستند
من از سیم کارت های vivacell vodafon استفاده کردم سرعت اینترنت در حد فضایی هستش اصلا باورم نمیشد رو گوشی با این سرعت اینترنت داشته باشم ولی یکی دو بار از اینترنت ایرانسل استفاده کردم دو ساعت جون میکند تا گوگل رو باز کنه اسمش 128 هستش ولی 32 هم نیستش . هر 2 دقیقه یک بار هم انتن میره و میاد و قطع میشه
-
-
December 23rd, 2009 00:46
# ADS
-
December 23rd, 2009, 00:59
پاسخ : پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )
خنده دار و احمقانه هست !
وایمکس یک بعدش سرعت انتفال داده زباد ! اون وقت 128 !
خر فرض می کنند
-
-
December 23rd, 2009, 01:59
عضو انجمن
شما یک بعدش رو در نظر میگیرید ...
اما بعدش دیگش اینه که من نظرم اینه که با این حال خیلی به همه خدمت کرده با این قیمت سیم کارت.
همه الان موبایل دارن و راحت میتونن استفاده کنن.
از سیم کارت های مخابرات که خیلی بهتره.
در مورد اینترنتش ، هنوز زوده بخوایم نظری بدیم.
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
-
تعداد تشکر ها از Subhosting به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2009, 02:11
عضو دائم
آره عالی شده. زمانی دخترها و پسرها میومدن چت روم میحرفیدن.الان دیگه میره بقالی ایرانسل میخره و نیازی به چت روم نیست. میره رختخوابش تا صبح تو تاریکی اس ام اس!بابا مامانم نمیفهمن! هر کسی رو هم خواستی میتونی بزاری سر کار! نهایتش سیم کارت رو میندازی دور. مگر چنده؟ 2500 تومان!
دوست دختر خود بنده 8 عدد سیم کارت گرفته بود با هر کدوم اس ام اس میداد و مارو گزاشته بود سر کار
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2009, 02:17

نوشته اصلی توسط
nioton
اما بعدش دیگش اینه که من نظرم اینه که با این حال خیلی به همه خدمت کرده با این قیمت سیم کارت.
همیشه گفتن هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست من هنوزم باورم اینه ایرانسل اشغال هستش البته به درد بخور هستش چون با 2 هزار تومن سیم کارت بشه خرید خوبه ولی اینم در نظر بگیرید در جایی برای شما اتفاقی میفته . نیاز به تماس با موبایل دارید اون موقع هستش که میفهیمد ایرانسل انتن نمیده و ...
من این مسله رو چند بار تو حوادث و ... دیدم که واقعا ایرانسل رو فقط به عنوان موبایل دوم میشه استفاده کرد البته برو بچ هاستینگ فروش زیاد ازش استفاده میکنن .
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

نوشته اصلی توسط
nioton
همیشه گفتن هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست من هنوزم باورم اینه ایرانسل اشغال هستش البته به درد بخور هستش چون با 2 هزار تومن سیم کارت بشه خرید خوبه ولی اینم در نظر بگیرید در جایی برای شما اتفاقی میفته . نیاز به تماس با موبایل دارید اون موقع هستش که میفهیمد ایرانسل انتن نمیده و ...
من این مسله رو چند بار تو حوادث و ... دیدم که واقعا ایرانسل رو فقط به عنوان موبایل دوم میشه استفاده کرد البته برو بچ هاستینگ فروش زیاد ازش استفاده میکنن .
درباره اینرتنت هم دوست من قانون میگه بیشتر از 128 نمیتونی استفاده کنی منم چون اشنا داشتم سرویس 1 مگ برای منزل تونستم بگیرم . حالا ایرانسل میاد تبلیغ میکنه مودم هاش که قیمت نسبتا بالایی داره به مردم میفروشه مثل همون سیم کارت های دائمی که 150 تومن میفروخت بعدش سرویس رو میده مطمعن باشید ارزون هم نمیده اگر هم ارزون بده به درد نخور هستش چون الان میگه رو موبایل ها 128 میده ولی 32 هم نیستش حالا بغیش بماند
ما ایرانی ها اصولا حافظه ضعیفی داریم و زود فراموش میکنیم که این شرکت چقدر از مردم پول گرفت و چه خدماتی اون ابتدا به مردم دادش اینقدر سیم کارت و شارز فروختن تا فقط با سود اون بتونن شبکه رو گسترش بدن بغیش هم رفت تو جیب مبارکشون
-
-
December 23rd, 2009, 03:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
آره عالی شده. زمانی دخترها و پسرها میومدن چت روم میحرفیدن.الان دیگه میره بقالی ایرانسل میخره و نیازی به چت روم نیست. میره رختخوابش تا صبح تو تاریکی اس ام اس!بابا مامانم نمیفهمن! هر کسی رو هم خواستی میتونی بزاری سر کار! نهایتش سیم کارت رو میندازی دور. مگر چنده؟ 2500 تومان!
دوست دختر خود بنده 8 عدد سیم کارت گرفته بود با هر کدوم اس ام اس میداد و مارو گزاشته بود سر کار

مطمئن باش همین شیطونی ها هست که دوستی رو شیرین می کنه 
ولی در خصوص تکنلوژی همیشه خوب و بد بوده
بستگی به نوع فرهنگ استفاده داره
یکی از خوبی های ایرانسل اینه جابجایی نداره
یکی از بدی هاش اینه مزاحم گیرت بیفته پوستت کندس و باید بندازی توی بلک لیست
یه چیزی رو در نظر بگیر دلتای عزیز
توی ایران همیشه سنتی کار شده و زمانی که بسمت سنت شکنی پیش می ریم تا بخواد جا بیفته خیلی حرف و حدیث ها پیش میاد
ویرایش توسط mr.bahram : December 23rd, 2009 در ساعت 03:20
-
-
December 23rd, 2009, 03:17
عضو دائم
برای وای مکس پوشش دهی سلولی با برد کمتر و تعداد زیاد نیازه
اینا رو موبایلش که تا 2 کیلومتر جواب باید بده موندن
vodafone که دوستم تو آلمان میگه بعضی موقع ها انقدر سرعت زیاد میشه که usb داغ میکنه هنگ میکنه اینترنتم قطع میشه D:
فکر کن مثلا وای مکسش راه بیوفته بد بری اینور آنتن نده آخرش اون کسای که لپ تاپ ندارن باید کیسو مانیتوورو وردارن برن بالا پتبون که اینترنت 3 کیلوبایت آنتن بده
شرکت داتک که هستش و شنیدم تو خاورمیانه دومه البته شاید شایعس
اون چند ساله که وای مکس میده دیگه ایرانسل چی میگه
-
-
December 23rd, 2009, 08:21
عضو انجمن
وافعا تنگ نظری هست !
1- ایرانسل سیک کارت دائمی را به قیمت 150 میفروخت نه اعتباری !
2- به نظر من خیلی با سیاست وارد بازار شدن که توانستند ، شاخ همراه اول را بشکنند !
3- هنوز زود هست در راببطه با وایمکس تصمیم بگیریم !
-
تعداد تشکر ها از iranihost به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2009, 09:41
اومدن ایرانسل به دنیای ارتباطات در ایران تحول بزرگی بود و به قول دوستمون ( شاخ همراه اول رو شکست )
آما این که می تونست کیفیت خودش رو حفظ کنه و نکرد شکی نیست . . .
-
-
December 23rd, 2009, 10:04
اگه قیمت وایمکس شون مفت باشه ( ارزون تر از dial up ) و سرعتش هم چند برابر دیال باشه مطمئن باشید می گیره!
-