همیشه گفتن هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست من هنوزم باورم اینه ایرانسل اشغال هستش البته به درد بخور هستش چون با 2 هزار تومن سیم کارت بشه خرید خوبه ولی اینم در نظر بگیرید در جایی برای شما اتفاقی میفته . نیاز به تماس با موبایل دارید اون موقع هستش که میفهیمد ایرانسل انتن نمیده و ...
من این مسله رو چند بار تو حوادث و ... دیدم که واقعا ایرانسل رو فقط به عنوان موبایل دوم میشه استفاده کرد البته برو بچ هاستینگ فروش زیاد ازش استفاده میکنن .
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
همیشه گفتن هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست من هنوزم باورم اینه ایرانسل اشغال هستش البته به درد بخور هستش چون با 2 هزار تومن سیم کارت بشه خرید خوبه ولی اینم در نظر بگیرید در جایی برای شما اتفاقی میفته . نیاز به تماس با موبایل دارید اون موقع هستش که میفهیمد ایرانسل انتن نمیده و ...
من این مسله رو چند بار تو حوادث و ... دیدم که واقعا ایرانسل رو فقط به عنوان موبایل دوم میشه استفاده کرد البته برو بچ هاستینگ فروش زیاد ازش استفاده میکنن .
درباره اینرتنت هم دوست من قانون میگه بیشتر از 128 نمیتونی استفاده کنی منم چون اشنا داشتم سرویس 1 مگ برای منزل تونستم بگیرم . حالا ایرانسل میاد تبلیغ میکنه مودم هاش که قیمت نسبتا بالایی داره به مردم میفروشه مثل همون سیم کارت های دائمی که 150 تومن میفروخت بعدش سرویس رو میده مطمعن باشید ارزون هم نمیده اگر هم ارزون بده به درد نخور هستش چون الان میگه رو موبایل ها 128 میده ولی 32 هم نیستش حالا بغیش بماند
ما ایرانی ها اصولا حافظه ضعیفی داریم و زود فراموش میکنیم که این شرکت چقدر از مردم پول گرفت و چه خدماتی اون ابتدا به مردم دادش اینقدر سیم کارت و شارز فروختن تا فقط با سود اون بتونن شبکه رو گسترش بدن بغیش هم رفت تو جیب مبارکشون