در ضمن بنده نمی دونم شما این اطلاعات رو از کجا میارید! یعنی چی که از هر 200 هزار نفر یک نفر!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر خون باشه که در صورت سلامت اهدا میشه و سلول بنیادی هم که گفتم. این آمار اونوقت از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بنده نمی دونم شما این اطلاعات رو از کجا میارید! یعنی چی که از هر 200 هزار نفر یک نفر!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر خون باشه که در صورت سلامت اهدا میشه و سلول بنیادی هم که گفتم. این آمار اونوقت از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
با سلام
حیف گروهی خونی a+ هستش ولی بخاطر آپ کردن ایت تاپیک پست میزارم
امیدوارم کسی پیدا بشه که این کارو انجام بده
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
بهرحال درسته که فعلاً کسی گروه خونی مورد نظر رو نداره ، اما این تاپیک یه سری اطلاعات جمع کرد در مورد گروه خونی ، شاید کسی دیگه نیاز داشت رجوع بشه به این تاپیک .
من ab+
من گروه خونی o دارم ! o دهنده عمومی هستش ! ولی پلاکت ها فکر کنم دلیل دیگری داشته باشند ...
مرسی از همه دوستانی که همکاری می کنند واقعا خوشحالم
دقت کنید فقط گروه خونی a- و فقط جنث مذکر نیاز است
تشکر مجدد از همه دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردند به هر نحوی
OldProfile
یعنی یک نفر هم نیست که گروه خونی مورد نظر رو داشته باشه؟
چرا همه a+ هستیم
اگر کسی پیدا شد که a- باشه باید فقط خون بده؟ پلاکت رو متوجه نشدم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
از دوستان کسی نتونست تماس بگیره؟
OldProfile
منم برای این که کمکی کرده باشم این تاپیک رو آپ میکنم
دعا میکنم به زودی یک خیر پیدا بشه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من خیلی دوست دارم بدم والی تنها کمکی که میتونم این هست که این تاپیک را بالا بیارم
دوستان اطلاعات تکمیلی تر در پست اول اضافه شد
طه کودک 5 ساله محک مبتلا به سرطان از نوع نوروبلاستما است و از سال 1390 تحت حمایت این سازمان قرار دارد و مراحل درمان خود را سپری میکند. اینک او نیاز به پلاکت برای انجام پیوند سلولهای بنیادی دارد.
از تمامی یاوران عزیزی که با مشارکت آنها زمینه حمایتهای همه جانبه درمانی و رفاهی از هزاران هزار کودک مبتلا به سرطان فراهم میشود خواهشمندیم که این بار نیز همراه کودک محک در درمان بیماری باشند.
شرایط اهدا کننده:
- وزن: بالاتر از 50 کیلوگرم
- گروه خونی:a- (آی منفی)
عزیزانی که که تمایل دارند با اهدای خون، طه را در مقابله با بیماری سرطان یاری دهند، با شماره 09372599416 , 02123501400 تماس حاصل نمایند.
![]()
OldProfile
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)