-
October 17th, 2012, 03:28
عضو انجمن
یك كودك سرطاني در بيمارستان محك براي زنده ماندن نياز به پلاکت گروه خوني آ منفي يك آقا دارد
از مدیران خواهشمندم این پست رو حذف نکنند
روزانه چندین پست اسپم و نامرتبط به انجمن ارسال می شه اینم روش
خواهشا حذف نکنید...
طه کودک 5 ساله محک مبتلا به سرطان از نوع نوروبلاستما است و از سال 1390 تحت حمایت این سازمان قرار دارد و مراحل درمان خود را سپری میکند. اینک او نیاز به پلاکت برای انجام پیوند سلولهای بنیادی دارد.
از تمامی یاوران عزیزی که با مشارکت آنها زمینه حمایتهای همه جانبه درمانی و رفاهی از هزاران هزار کودک مبتلا به سرطان فراهم میشود خواهشمندیم که این بار نیز همراه کودک محک در درمان بیماری باشند.
شرایط اهدا کننده:
- وزن: بالاتر از 50 کیلوگرم
- گروه خونی:a- (آی منفی)
عزیزانی که که تمایل دارند با اهدای خون، طه را در مقابله با بیماری سرطان یاری دهند، با شماره 09372599416 , 02123501400 تماس حاصل نمایند.
ویرایش توسط آگونیس : October 17th, 2012 در ساعت 23:13
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
alborzdata, AriyaDownload, armin1376, hosinaa, iranwebshop, j4b3r, m-batista, mehrshad.ho, navid2zp, nima17701, parsa7, PE7A, pedramsistani, SajjadM2, shahab-f, sina_mech, TARIMEHR, tthost, ققنوس
-
October 17th, 2012 03:28
# ADS
-
October 17th, 2012, 03:50
عضو انجمن
پاسخ : یك كودك سرطاني در بيمارستان محك براي زنده ماندن نياز به پلاکت گروه خوني آ منفي يك آقا دارد
از این کار خیر خواهانه شما متشکریم
حیف که من a+ هستم......
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
تعداد تشکر ها ازpedramsistani به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 09:55
عضو دائم
پاسخ : یك كودك سرطاني در بيمارستان محك براي زنده ماندن نياز به پلاکت گروه خوني آ منفي يك آقا دارد
به نظر من این موارد در هر انجمنی و هر مکانی، اعم از عمومی و خصوصی، جنرال یا تخصصی، به هیچ وجه اسپم نیست...
هدف بنده از up کردن این تاپیک هم فقط اینه که شاید کسی پیدا بشه.
آرزوی سلامتی دارم برای این کودک
« أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ »
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 10:12
از کجا میشه فهمید چنین گروه خونی داریم ؟ اگر گروه خونی من این باشد خون میدهم مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها از MahanDev به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 10:15

نوشته اصلی توسط
MahanDev
از کجا میشه فهمید چنین گروه خونی داریم ؟ اگر گروه خونی من این باشد خون میدهم مشکلی نیست
آزمایش دیگه برادر من :|
-
تعداد تشکر ها ازMihanTech به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 10:16

نوشته اصلی توسط
MihanTech
آزمایش دیگه برادر من :|
کارمون سخت شد :دی
-
-
October 17th, 2012, 10:21
یعنی آ منفی ! نیست عجیبه منظورم تو بیمارستانه آخه چرا
-
تعداد تشکر ها از SajjadM2 به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 10:22
عضو دائم
توجه کنید نحوه اهداسلول بنیادی واهداپلاکت هردو یکسان است(تقریبا مشابه اهدا خون) وهمچنین خوبه بدانیم درخوشبینانه ترین حالت ازهر 200هزار نفر شاید یکنفر بتواندجان این بیماران را نجات دهد.
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 10:26
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ققنوس به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2012, 11:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
توجه کنید نحوه اهداسلول بنیادی واهداپلاکت هردو یکسان است(تقریبا مشابه اهدا خون) وهمچنین خوبه بدانیم درخوشبینانه ترین حالت ازهر 200هزار نفر شاید یکنفر بتواندجان این بیماران را نجات دهد.
دوست عزیز سلول بنیادی روکسی اهدا نمی کنه!!!! سلول بنیادی فقط از خون بند ناف نوزاد گرفته میشه و در بانک نگهداری میشه برای آینده اون بچه که اگر به مشکلی برخورد عضو مورد نظر بازسازی بشه حالا پیوند مغز استخوان باشه یا چیز دیگه!
-
تعداد تشکر ها ازparsdrive به دلیل پست مفید