با سلام
من قسمت به قسمت به سوالات شما پاسخ می دهم.
در مورد دی ان اس ها ایشون سایت شون روی سرور ما هست و نمایندگی فروش از دیتاسنترهایی دارند که در ایران طرفداران خاص خودش رو داره.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
در مورد تاییده مدارک ثبتی شرکت میزبان وب پایتخت می باشد که موجب همکاری ما شده و ثبت شرکت تجاری بین المللی که به صورت نام تجاری می باشد که روی دی ان اس ها هم مشهود datacenterland می باشد.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
ما کاره ای نیستیم ولی فکر نمی کنم دولت جمهوری ایرانی هم کاره ای نباشه که 2 شرکت ثبتی به نام میزبان پایتخت و 1 نام تجاری بین المللی هم برای همکاری با دوست آقای بهزادان ثبت کنند.
هم چنین کسی وظیفه ای ندارد و هم چنین فکر نمی کنم شما مسئولیت تایید شخصیتی در این انجمن را داشته باشید. می توانید نظرات خودتان را بیان کنید و محترم هم می باشد.
گروه شرکت های میزبان پایتخت همواره سعی در گسترش فعالیت های سرویس های میزبانی و فناوری اطلاعات می باشد و بدین منظور با فعالیت در حوزه های مختلف به این امر تحقق می بخشد.
دوستان مختلف هم می توانند پیشنهادات خودشون رو بدهند و تا جایی که به قول دوستمون نفع گروه باشد ما با آن ها همکاری می کنیم.
در بعضی موارد هم گروه های مختلف به ما پیشنهاد می دهند که روی سرویس های ما سرمایه گذاری کنند برای آن ها هم حتما نفع دارد.