من از جناب آقای مهندس هادی قنبری خواستم سرور من رو انتقال بدم به پنلی که ایجاد میکنم در هتزنر و ایشون طبق تیکتی که عکسش رو در پایین میزارم فرمودن قابلیت جابجایی رو بستن، حتما بستن دیگه...
1.jpg
من از جناب آقای مهندس هادی قنبری خواستم سرور من رو انتقال بدم به پنلی که ایجاد میکنم در هتزنر و ایشون طبق تیکتی که عکسش رو در پایین میزارم فرمودن قابلیت جابجایی رو بستن، حتما بستن دیگه...
1.jpg
هتزنر که مشکلی نداشته بنده دو سه سال هست باهاش کار میکنم نه کاری به تحریها داره و نه چیز دیگه اتفاقا با ایرانی ها هم خوب کنار میاد چون عمده مشتریهاش رو تشکیل میدن
همه چیز بستگی به واسطه ای داره که شما ازش خرید میکنید،اگر آدم درستی باشه مشکلی براتون پیش نمیاد حالا با هردیتاسنتری که میخوایید کار کنید،اگر آدم درستی نباشه حتی با بهترین دیتاسنتر ها هم کار کنید مشکل ساز میشه...
سلامهمه چیز بستگی به واسطه ای داره که شما ازش خرید میکنید،اگر آدم درستی باشه مشکلی براتون پیش نمیاد حالا با هردیتاسنتری که میخوایید کار کنید،اگر آدم درستی نباشه حتی با بهترین دیتاسنتر ها هم کار کنید مشکل ساز میشه...
این حرف شما درست نیست. در بازه ای زمانی ما بهترین خدمات و پشتیبانی رو به یوزرهامون ارائه کردیم. 236 سرور اختصاصی از هتزنر داشتیم.
ابیوس ها به صورت اتوماتیک ارسال میشد و سیستم کاری کاملا مشخص و شفاف بود. اما باز هم مشکلاتی ایجاد شد.
این وسط آقای قنبری هم با نامردی فشار هایی رو وارد کرد و سعی کرد نزدیک 50 سرور مارو که بهش منتقل کرده بودیم به مالکیت خودش دربیاره و این کار رو کرد.
دوست عزیز من که حرفم با شما نبود و قصد جسارت به هیچ کسی رو نداشتم مطلب من کلی بود...
نه عزیز, من زیاد آدم سخت گیری نیستم.![]()
در کل مشکلات کار با هتزنر همین طوری خواهد بود چون مشکل عدم وجود پنل ریسلر هست. کسانی
که سرور تهیه میکنن و در اختیار افراد دیگه ای میگذارند توی هتزنر به مشکل ممکن هست بخورن. هتزنر
مسئول همه مشکلات، ابیوس ها و ... رو فرد خریدار میدونه و اگر این فرد به درستی از پس مدیریت
سرویس ها بر نیاد میشه مثل هادی قنبری و یا پرشین هوییز و به مشکل خواهد خورد.
ویرایش توسط smartieuser : October 16th, 2012 در ساعت 15:11
دوستان حرمت هم دیگه رو نگه دارید! همه همکار هستیم
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)