-
October 14th, 2012, 21:32
عضو انجمن
پاسخ : ارسال نشدن ایمیل از طریق سرور
دوستای عزیز ، من با جوملا و با نرم افزارهایی که با توابع php ارسال می کنند مشکلی ندارم و از طریق اونا (دستورات php) ارسال میشه.... ولی از طریق smtp ارسال کردنی ارسال نمیشه . یا مثلا هیچ ایمیلی از دایرکت ادمین بهم ارسال نمیشه... نه پیام های سرور، نه وقتی که واسه کسی اکانت میسازم (باید واسه مشتری و واسه ادمین اطلاعات هاست بطور اتوماتیک ارسال شه) ارسال نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
October 14th, 2012 21:32
# ADS
-
October 16th, 2012, 01:12
عضو انجمن
کسی نبود جواب بده !؟ من کارم لنگه خواهشا راهنمایی کنید ...
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
-
-
October 16th, 2012, 01:24

نوشته اصلی توسط
succes
کسی نبود جواب بده !؟ من کارم لنگه خواهشا راهنمایی کنید ...
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ممکنه مشکل فایروال باشه مربوط به اون برنامه که نمیزاره میل سرورتون ارسال کنه
در ضمن شما باید pop3 داشته باشین برای ارسال ایمیل و smtp سرور برای دریافت ایمیل موفق باشید
پ.ن : پیشنهاد میکنم برای تنظیمات آماده kerio mail servr رو نصب کنید و تست کنید البته دقت کنید که نسخه ی کرک شده این نرم افزار ممکنه اسپم کنه و دیتا سنتر آی پی اون سرور رو بلاک کنه و باید حتما جلوی اسپمش حال با تنظیمات فایروال یا با دانلود کرک سالم برطرف بشه
-
تعداد تشکر ها از HiDd#N به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2012, 01:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hidd#n
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ممکنه مشکل فایروال باشه مربوط به اون برنامه که نمیزاره میل سرورتون ارسال کنه
در ضمن شما باید pop3 داشته باشین برای ارسال ایمیل و smtp سرور برای دریافت ایمیل موفق باشید
پ.ن : پیشنهاد میکنم برای تنظیمات آماده kerio mail servr رو نصب کنید و تست کنید البته دقت کنید که نسخه ی کرک شده این نرم افزار ممکنه اسپم کنه و دیتا سنتر آی پی اون سرور رو بلاک کنه و باید حتما جلوی اسپمش حال با تنظیمات فایروال یا با دانلود کرک سالم برطرف بشه
دوست عزیز، ایمیل ها ارسال میشد و از وقتی سرور رو جابجا کردم و به سرور uk اومدم ایمیل ها ارسال نمیشه ... نمی دونم چه دردشه
-
-
October 16th, 2012, 01:27
SMTP is the most reliable protocol for receiving email. If you have a continuous line or dial on demand router it is therefore recommended to use SMTP.
البته این رو اضافه میکنم که از جفتشون میشه برای ارسال و دریافت استفاده کرد که سوء تفاهم پیش نیاد
-
-
October 16th, 2012, 01:29

نوشته اصلی توسط
succes
دوست عزیز، ایمیل ها ارسال میشد و از وقتی سرور رو جابجا کردم و به سرور uk اومدم ایمیل ها ارسال نمیشه ... نمی دونم چه دردشه
خوب پس اگر مشکل از فایروال نیست و مطمئنید و از تنظیمات smtp server شما هم نیست و مطمئنید یه حالت میمونه اونم دیتا سنتر و سرور شما.شما میخواید به تعداد زیاد ایمیل ارسال کنید؟
-
-
October 16th, 2012, 01:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
خوب پس اگر مشکل از فایروال نیست و مطمئنید و از تنظیمات smtp server شما هم نیست و مطمئنید یه حالت میمونه اونم دیتا سنتر و سرور شما.شما میخواید به تعداد زیاد ایمیل ارسال کنید؟
به دیتا سنتر هم تیکت داده شدنی یه صورت عمل میده که باید برای ارسال ایمیل از سرور این کارهارو انجام بدین که کلا نامفهوم هست و کسی سردرنمیاره !! نه ایمیل زیاد نیس
-
-
October 16th, 2012, 01:32

نوشته اصلی توسط
succes
به دیتا سنتر هم تیکت داده شدنی یه صورت عمل میده که باید برای ارسال ایمیل از سرور این کارهارو انجام بدین که کلا نامفهوم هست و کسی سردرنمیاره !! نه ایمیل زیاد نیس
میشه گفته ی دیتا سنتر رو برام پ.خ کنید؟؟
-
-
October 16th, 2012, 01:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
میشه گفته ی دیتا سنتر رو برام پ.خ کنید؟؟
الان بهش دسترسی ندارم. فردا در اولین فرصت براتون پیام میکنم ... ممنون بابت وقتی که گذاشتین
-
-
October 16th, 2012, 01:38
خوب بزارید بنده هم یه توضیحی بدم
اگر از رد استیش سرویس دارید این مشکل یک هفتست برای ما پیش اومده
اونم چرا؟!! چون اومدیم توی یک روز و هر ساعت 600 ایمیل و هر دقیقه 10 ایمیل و هر 30 ثانیه 5 ایمیل ارسال کردیم!!!
نمیدونم بر چه اساسی این دیتاسنتر این مقدار رو تخلف محسوب کرد
اما هر چی بود به هیچ وجه ایپی رو باز نکردند و با این اوضاع تصمیم گرفتیم بریم رو سروریس که به این تعداد ایمیل گیر نده!!!!!
-
تعداد تشکر ها از DeLtAvPs به دلیل پست مفید