نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 89

موضوع: ایا Serverdl تایید میشه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

پیش فرض پاسخ : ایا Serverdl تایید میشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alborzdata نمایش پست ها
    داش احسان به کجا چنین شتابان ! حساب من و تو هم باشه واسه روز قیامت !
    کلام آخر : دوستانی که میخوان از ایشون سرویس بگیرید توجه داسته باشید آدمی که به این سادگی از حق کس دیگه میگذره قابل اعتماد برای گرفتن سرویس نیست !
    لطفا در خرید خود دقت فرمایید
    با تشکر پیروز و سربلند باشید

می رم جایی که آهو یار دارد وولک ...
    دوستان خودتون صلاح کار خودتون رو بهتر می دونید !
    ما یک تیم هست با اسم و رسم و سابقه چند ساله و شرکت داریم و ... که خودتون وقتی با تیم ما باشید متوجه موضوع می شوید !
    این آقا مصطفی ما که می دونید فعلا در سایت زیر امضاشون Site : AlborzVps.Org مشغول به فروش وی پی ان هستند . من براشون همینجا آرزو فروش روز افزون دارم .

دوستان تیم ما همانطور که در امضا من هست به نام شرکت سرورپردازان پرنیان شرف واقع در مشهد فعالیت خودش رو چند سال هست داره ادامه می دهد . و تا الان مشکلی هم نداشته !
    کلا همه که نباید از همه سایتها راضی باشند ! هر سایتی یک مخالف یک موافق داره !

فعلا ما 2 تا موافق 1 مخالف داشتیم .
    دوستانی که این موضوع رو دنبال کردند متوجع شدند چی به چی هست !!! امیدوارم اگر ما حقی خوردیم در آتیش جهنم ... مثل بعضی ها بشیم ...
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

2. تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)