دیتا سنتر های انگلیس خیلی خوب هستند خیلی بهتر از گیگا و ورلد استریم و اینجور چیز ها هستند ولی قیمت بالاست چون به پوند هم حساب میشه بازم قیمت بالاست مثلا eukhost به نظرم حرف نداره ساپورت 24 ساعته کیفیت خیل بالا fastuk اینم خوبه . من شخصا انگلیس رو ترجیح میدم ولی قیمت ها بالاست نمیشه روش مانور داد .
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
لطفا تاپیک این دوستمون رو خراب نکنید . بزارید حرف هاش رو بزنه و نظراتش رو بگه . هر کسی دوست داشت خرید کنه هر کسی هم دوست نداشت خرید نکنه .
حالا هزار نفر میان هزار تا اشکال میگیرن و دنبال سوژه هستند که طرف رو زیر سوال ببرند این اصلا خوب نیست . من هیچ جایی ندیدم این کار رو انجام بدن . خیلی از شرک های خارجی هستند سایت خودشون رو یه سرور دیگه هستش و سرورشون جای دیگه این دلیل نمیشه که .
ایشون اطلاعات شرکت و ادرس و تلفن رو گزاشتن . والا بهتر از خیلی ها هستش که بقول خودشون اعتبار دارند یه خط ایرانسل 5 تومنی گرفتن شدن شرکت وب هاستینگ چهار روز دیگه هم مشکلی پیش بیاد خاموشش میکنن و یه خط دیگه میگرن . نمونه اش رو هم زیاد دیدیم .
من پیشنهاد میکنم به نظرات و پست های همدیگر احترام بزاریم .
اینجا رو ببنید و یاد بگیرید .
Web Hosting Offers - Web Hosting Talk
هیچ کسی پارازیت نمیندازه همه دارن خرید و فروش میکنن و من ندیدم اینطوری بخوان از طرف سوتی بگیرن و سوژه کنن .
یه مسله دیگه اینکه یه بخش خرید و فروش هاست و دامین باید تو سایت راه بیفته تا این مشکلات پیش نیاد