-
October 15th, 2012, 16:01
پاسخ : یاد بده منم برات کار میکنم

نوشته اصلی توسط
آگونیس
ممنون بابت کمک اما میشه تعریف کلی از VMWARE ESXi بدید ؟؟
-
-
October 15th, 2012 16:01
# ADS
-
October 15th, 2012, 16:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
آگونیس
باز این هم می شه بحث زمانبدی کار که باید واسه خودتون و تیمتون یه برنامه ریزی دقیق داشته باشید
البته این که 12 تا 16 ساعت کار در روز پشت کامپیوتر شما رو معتاد نشون می ده پس راننده تاکسی ها و یا نگهبانان معتاد تاکسی و نگهبانی هستند!
شما کار خودتون رو انجام بدهید همیشه افرادی با سطح فکر پایین هستند که انرژی منفی بهتون بدهند
دیگه جامعه اینجوری شده ------تازگی ها تلویزیون هم میگه معتاد افتاده دهن مردم
برنامه ریزی داریم اما چون میخواهیم تمام مشکلات رو حل کنیم وقت کم میاریم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 15th, 2012, 16:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehran00
ممنون بابت کمک اما میشه تعریف کلی از VMWARE ESXi بدید ؟؟
یک نوع مجازی ساز
با استفاده از این مجازی ساز شما میتونی منابع سرور خودت رو به سرورهای ریزتر تقسیم کنی و در نهایت تحویل کاربر بدی
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 18:10

نوشته اصلی توسط
آگونیس
باز این هم می شه بحث زمانبدی کار که باید واسه خودتون و تیمتون یه برنامه ریزی دقیق داشته باشید
البته این که 12 تا 16 ساعت کار در روز پشت کامپیوتر شما رو معتاد نشون می ده پس راننده تاکسی ها و یا نگهبانان معتاد تاکسی و نگهبانی هستند!
شما کار خودتون رو انجام بدهید همیشه افرادی با سطح فکر پایین هستند که انرژی منفی بهتون بدهند
'
من هم با نظر majidisaloo1 موافق هستم حتی اگه بهت بگن معتاد از چیزی که بهش اعتیاد داری در آمد کسب میکنی و هیچی از این بهتر نمیشه شما باید بری پیش روانشناس تا نحوه نگارش شما را تغییر بده
-
-
October 15th, 2012, 18:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1

دهن مردم در هر شرایطی باز هست شما باید کار خودتون رو انجام بدهید به فردی که استفاده ی مفید از اینترنت و کامپیوتر انجام می ده معتاد گفته نمی شه
شما با باور های خودتون زندگی کنید نه مردم
شما برنامه ریزیتون رو جوری انجام بدهید که درست باشه و در این ساعت کار مفید انجام بدهید مطمئنا وقت زیاد هم خواهید آورد
به هر حال فکر می کنم تاپیک رو از موضوع اصلی خارج کردیم بنده رو ببخشید اگر در ادامه بحث شرکت نمی کنم
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 20:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
آگونیس
دهن مردم در هر شرایطی باز هست شما باید کار خودتون رو انجام بدهید به فردی که استفاده ی مفید از اینترنت و کامپیوتر انجام می ده معتاد گفته نمی شه
شما با باور های خودتون زندگی کنید نه مردم
شما برنامه ریزیتون رو جوری انجام بدهید که درست باشه و در این ساعت کار مفید انجام بدهید مطمئنا وقت زیاد هم خواهید آورد
به هر حال فکر می کنم تاپیک رو از موضوع اصلی خارج کردیم بنده رو ببخشید اگر در ادامه بحث شرکت نمی کنم
کاملا این حرف تایید میشه
-
-
October 15th, 2012, 20:53

نوشته اصلی توسط
mehran00
سلام دوستان
من کلا میخوام مدیریت سرور و هر چی درمورد سرور هست یاد بگیرم (البته کار با سی پنل و دایرکت دامین و کلا همه قسمت های اینارو بلدم )میخواستم بدونم کسی هست بهم یاد بده در عوضش برای هاستینگ یا چیزای که یادم داده براش کار میکنم تا مدتی که توافق کردیم فقط خیلی دوست دارم یاد بگیرم فقط اینو بگم خیلی زودتر از چیزی فکر کنید یاد میگیرم
بنده درخدمت شما هستم...
با آی دی یاهو بنده در ارتباط باشید...
-
-
October 15th, 2012, 21:12

نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
بنده درخدمت شما هستم...
با آی دی یاهو بنده در ارتباط باشید...
خدا خیرتون بده که دست این جوون ها رو میگیرید.
افراد متفرقه هم میتونن مزاحمتون بشن ؟!
-
-
October 15th, 2012, 21:28
لطفآ میزان فعالیت و تجربه ای که داشتید رو بگید ممنون میشم
-
-
October 15th, 2012, 21:40

نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
لطفآ میزان فعالیت و تجربه ای که داشتید رو بگید ممنون میشم
من یا دوست استارتر تاپیک ؟
من که مدتی سایت لیچ و فایل شرینگ داشتم که توی امضا هم هست.سرور مجازی ویندوز هم کارای ابتدایی مثلا بستن پورت ها و کانفیگ چیز میز و یه سری کارای دیگه بلدم.کارای ریز میز مثل کانفیگ سرور cc کم رو هم بلدم
-