با سلام
بنده میخواهم از serverdl سرور مجازی تهیه کنم
آیا ایشون تایید میشن؟
هم از نظر پیشتیبانی و کیفیت سرویس ها
ممنون
با سلام
بنده میخواهم از serverdl سرور مجازی تهیه کنم
آیا ایشون تایید میشن؟
هم از نظر پیشتیبانی و کیفیت سرویس ها
ممنون
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
تایید والا ما یه دوسال پیش از آقای افشار سرور مجازی خرید کردیم 70 تومان پول ما رفت هوا ... الان دیگه نمیدونم اصلا قصد تخریب ندارم ! تجربه من بود دوست عزیز
(سرور مجازی سایت صداباران واسه هاست دانلود اگه یادشون باشه دیگه جواب تلفن ما رو هم ندادن ما هم واگذار کردیم به خدا ! )
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
حدود 3 یا 4 ماهی هست که از جناب افشار سرور دارم تا حالا مشکلی نبوده.مشکلات جزیی همیشه برای همه هست اما در کل تا الان که خوب بودن خدا رو شکر.من راضی هستم.الان هم 4 سرور پیششون دارم
آقا مصطفی من همین الانم صدای شما یادم است !
اگر همین الانم به من زنگ بزنید از بین هزار نفر صدای شما رو تشخیص می دهم !
آقای مصطفی عزیز !
شما برای این 70 هزار تومان از من به جاش 3 ماه اون زمان سرور گرفتید !
من هنوز آخرین مکالمه خودم با امید دوست شما هم یادم است .
که گفتند سرور مشکل داره ؟ گفتم نه ! بعد گفتن ... ( کلمه رکیک )
من حافظه خوبی دارم ...
شما از طرف آقای محمد عبدالهی mr webdl هم برای من پیغام فرستادید ! محمد عبدالهی نزدیک به 3-4 ساله که من رو می شناسه ! می دونه بخاطر اعتبارم پول مردم رو نمی خورم !
اگر هم نیاز باشه همینجا شماره موبایل کسانی که از من سرویس گرفتند و راضی نبودند و من هزینه رو برگشت زدم رو اعلام می کنم ! من خودم اعتبارم که واسش شبانه روز زحمت کشیدم رو بخاطر 70 تومان نمی برم زیر سوال ! چه اون زمان که دلار 1200 بود چه الان که 3500 تومان است !
در کل موفق باشید .
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
سرور دادید ! کدوم سرور عزیز من ! اگه سرور داده بودی مرض داشتم زنگ بزنم ؟ ما پول دادیم شما سرور جدید بگیری که رفتی و دیگه جواب ندادی اگه دوست داری پیگیری کنی آی دی منو ادد کن تا بگم برات احسان خان
sedabaran@att.net
آقا مصطفی ! سرور مجازی رم 512 آمریکا !!!
از امید دوستت بپرس یادت رفته !
نه احتیاج نیست تو یاهو پیگیری کنیم من همین جا پاسخگو هستم ! چون کلاه کسی و پول کسی و نخوردم !
الان برای شما تلفن امید رو میفرستم زنگ بزن پیگیر باش آقا شما خوردی ! رفتی نگو نه ! کسی نمیگه ماست من ترشه ما هم نگفتیم بده ! چون 70 هزار تومان الان چیزی نمیشه خرید ! اما این پولا خوردن نداره خیلیا تو این انجمن با این پولا نمایندگی با اصطلاح معتبر از دیتا سنتر ها گرفتن چیزی نشد !
آقای افشار اصلا پول به کنار ! میگیم شما سرور مجازی رم 512 دادی به ما اوکی ؟
چرا دیگه جواب تیکت و موبایل و یاهو اینا رو ندادید ؟
مگه در قبال پولی که دادم پشتیبانی لازم نیست ؟ اگه واقعا شما به مشتری مداری ایمان داشتی جواب میدادی !
بازم به کنار چرا ما رو ایگنور کردید ؟
بازم دیگه برام مهم نیست این ها رو هم گذاشتم رو حساب تجربه که دیگه به هیچ کس اعتماد نکنم احسان خان !
موفق و سربلند باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)